Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_dfc966b5cd80116c011d29a2ccbdb9b0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
bu bebegin hak ettigi bu mudur sizce-Diğer
+2 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3,854 puan) tarafından

cogu kişinin evladi var burda ya da hamile. 

benim hic sosyal medya yoktur bi tane site uygulama var onu takip ederim sadece. bugün Twittera bi bakim dedim. keşke bakmasaydim gördüklerim okuduklarım cok canımı sıktı. 

image

inşallah bu foto gercek değildir. eger öyleyse yazık ki milyonların içinde yüzen sanatçılar pandemide konser veremiyoruz diye ağlarken , paramız yok diye şikayet etmeyin diyorlar bizlere.  ben bu saatten sonra asla dinlemem onlarin şarkısını izlemedim programlarını izlemem de. artık tavrım cok net. bizim sayemizde sevilen insanların bu tavırları cok kotu. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Senin elinde olduğunda veriyor musun düzenli olarak 
(3,854 puan) tarafından
aynen sen bu yoldan ilerle hic laf anlatamayacagim.
tarafından
Birincisi sanatçılar verse dünyada böyle çocuklar kalmaz ikincisi arakadaş sanki çok zengin de sen veriyormusun diye sormuşsun bizim etimiz ne butumuz ne  yani ne verelim hangi faturadan yada kendi çocuk  bezimizden çalıp mı verelim örneğin sadece üzülüp paylaşmış senin gibi benim gibi biri bakanın kızı degil
(3,854 puan) tarafından
ya olay verip vermemek de degildi aslinda canim. ben dedim ki böyle birsey varsa hoş mu o söylenilen dedim su hale bak gibisinden. arkadas diyor ki sen nereden biliyorsun yardim edip etmediğini sen ettin mi ki. yani ben ne demişim o ne yazmış anlamadım gitti valla
tarafından
Boşver ya bazı insanları anlayamıyorum bu uygulama beni sinir ediyor yakında terk etcem
(3,854 puan) tarafından
aynen bazen sinirleniyor insan gerçekten.
-Reklam-
+1 oy
(6,676 puan) tarafından
.alesef gerçek nasıl olucez bilmiyorum bu mazlumlara elimizden bişey gelmiyor
(3,854 puan) tarafından
cok üzüldüm gerçekten çöplerin içinde böyle bebek görmek üzdü beni
+1 oy
tarafından
Havuzlu villalarından millete akıl veriyorlar çok ucuz karakterler çok iyi şartlarda yaşıyo hakedenin devri değil bu devir
(3,854 puan) tarafından
aynen canim hic değil Allah yardımcımız olsun
+1 oy
(872 puan) tarafından
Bakmaya gücün yetmiyosa doğurmican peş peşe hamile kalıyolar sonra böyle perişan ediyolar çocukları. 
(3,854 puan) tarafından
valla canim onlarin haberi var midir acaba aile planlamasından bilmem.
+1 oy
(1,070 puan) tarafından
Bu ve daha fazlası SMA hastalığı. Hep yardım bekliyorlar. Her gün o yavrucaklarin halını görüp ağlıyorum. Halimize ne kadar sukretsek az. Onlara bile doğru düzgün yardım eli yokken. Öyle kötü bir dünya da yaşıyoruz işte ...
(3,854 puan) tarafından
evet canim malesef cok zorr zamanlar. Allah yardımcısı olsun o bebeklerinde analarına babalarına sabretme gücü versin
(1,070 puan) tarafından
Amin canım benim
+1 oy
tarafından
Kızlar ben bundan iki sene önce yardım söylenmez Ama lafı gelmişken söyleyeyim dedim üç poşet bildiğimiz bu çöp poşetleri var ya büyük onunla tam üç poşet kıyafet bir poşet ayakkabı Ben çöplerin kenarlarına Eşme bıraktırdım ve farklı semtlerde bizzat gidip bulmadım insanları Çünkü utanırlar ya da ne bileyim almak istemezler diye ben eşime böyle bir şey söyledim Ve eşime bir daha söylediğimde Hani git bak ne oldu poşetler dediğimde alınmış dedi Ve ben bunu hep yapıyorum insanlara para vermek eşya vermek hiç önemli değil içindeki Merhameti Allah Senin vicdanın Rabbim bildikten sonra burada o soruyu soran kişi çok saçma sormuş arkadaşa Sen veriyor musun diye sen onu bilemezsin Rabbim bizim Şah damarımızdan yakın bize o yüzden Rabbim evladı olmayan gerçekten evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlara versin Bu çocuğun yeri burası değil
(3,854 puan) tarafından
benim orda demek istediğim o degildi de arkadas nasil oyle anladi bilmiyorum. bizde belediyeye götürüp bırakıyoruz eşyaları ya da ben çöpün yanına bırakıyorum bunu yapabiliyorum. imkanim olduğunda daha çok insana faydam dokunsun isterim hele de bebeklere çocuklara iyiliğim dokunursa ne güzel olurdu o yüzden bundan etkilendim ve paylaştım
tarafından
Evet evet aynen yani Hepimiz yardım ediyoruz bunu dile getirmek zaten günah ve iyilikten çıkıyor Ne diyor verilen Mesela nasıl bir laf vardır Şu an aklıma gelmiyor da hani veren el diğer elin görmesin diye bir laf var ya olması gerekiyor zaten ben bu iyiliği yapmışım söyle yapmışım diye söylemenin bir anlamı yok ki doğru değil mi
(3,854 puan) tarafından
yani bence de oyle ama olay cok başka yerlere gitti. anlayan anladı demek istediğimi de yapacak birsey yok o yoruma gayet açık yazdim aslinda
tarafından
Boş ver Sıkma canını ben anladım seni Bak ben ne güzel yorum yaptım değil mi anlamamış olsaydım zaten böyle bir yorum yapmazdım diğer arkadaşlar da aynı şekilde yani sadece bir kişi problem yapmış kafaya bile takmaz boş ver
(3,854 puan) tarafından
aynen canim dogru söylüyorsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 424 göst.
4 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy