0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annemgilin  apartmanda bir kadının torununun kalbi delikti 8 aylik bebek sadece 3 4 ay annesinin yaninda kalmıştı. Onun dışında  hep hastanedeydi Bebege montessori yatak ofasi takimi park beşik elektirikli  beşik ve anne yanı beşiği almışlar kzi simdi 6 7 ayalik bir daha hamile olen bebegi kızdı eşyalarını görür  üzülür diye hic kullanmadıkları montessori yatak odasını hurdaciya vermişler tum kıyafetleri bebek arabasını pusetini saglik ocağına siz kimin ihtiyacı vat bilirsiniz diye hepsini oraya vermişler.  Bendr anneme anne elektirikli beşiği sana vermez mi dedim. Kızım olen bebeğin eşyalarını kullanmak ugursuz olur derler. Aklıma geldi ama korktum dedi. Öyle birşey var mi acaba.

Lincleyecek olanlar bebeğin annesi  uzulmesin diye sanki bebek hic var olmamış gibi davranacaklarmış bas sağlığına falan gelmeyin demişler annemgile. Evde 1 eşyasını bile bırakmayacaklarmış yeni dogacak bebekte erkekmiş ona yenilerini alacağız demişler. 

8 Cevaplar

+2 oy
(157,607 puan) tarafından
Yok kiz niye ugursuzluk olsun demekki ellerinde var yenisini alcaklar 
tarafından
Annem öyle deyince korktum ya. Mazaallah
(157,607 puan) tarafından
Yok kiz korkma bisi olmaz verirlerse al ben olsam alirdim
tarafından
Annemle bir daha konusuyumda olmazsa soylesin bir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn ilk gebeligimde alsaydim kizima kullanirdim ya 
tarafından
Bende elektrikli beşiği oglum icin demistim ilk bebegim olacak korktum bir an
tarafından
Inanmam bn o islere
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Batıl geliyor bana 

Kime niyet kime kısmet demişler 

Rabbim o anneye de sabır versin 

Zaten ihtiyacı olacaklara vermişler yakmamislar ki madem öyle uğursuz yaksalarmis

Niyet önemli eşya ile ecel bicilmez

Bende 2el eşya aldığım oldu 
tarafından
Amin inşaallah rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin dusuncesj bile çok kötü
(4,959 puan) tarafından
O bebeğine hayal ederek aldığı için görmek istememesi normal evinde
Durumu olmasa zaten mecbur kullanırdı canım verirlerse kullan nolck
0 oy
(7,481 puan) tarafından
ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hic bise almadim heo onunkileri kullandım. alakasi yok canim.
tarafından
Rabbim cennetinde kavuştursun seni yavrunla . Yirumun icin tesekkur ederim.
(7,481 puan) tarafından
amin canim benim yavrumunda kalbi delikti 3 yun yasadi. ben hic kucagima almadim Allah o anneye sabir verisn kokusunu almis emzirmiş  eminim daha zordur.:(
0 oy
(17,944 puan) tarafından
Yıl olmuş 2020. Başka da bişey demek istemiyorum. 
0 oy
tarafından
Ben kullanmazdım herhalde hep aklıma ölen bebek gelirdi oğlumun ikinci adı eşimin ölen abisinin adı bebekken ölmüş oda oğlum doğduğun da yoğun bakım da yattı kaynanam oğlum keşke ismini koymasaydınız ismi ağır gelmiştir dedi 
tarafından
Yok kiz olur mu hiç öyle şey benim oğlumda yoğun bakımda yattı ama ölen birinin ismini taşımıyor ona bakarsak kendi taşıdığımız isimlerle olan insanlarda vefat etmiş bizde mi onların yaşadıklarını yasiycaz
tarafından
Ay ne biliyim ya onun oğluna beşiğin deyken üstüne kedi yatıp ölmüş o yüzden ilk ismi ile sesleniyo ve kedileri sevmiyor tramva kalmış
tarafından
Olabilir cnm Allah sabır versin
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Batıl inançdan başka bir şey değil
0 oy
tarafından
Kuzum bişey olmaz ama ben olsam almam eşyasını görünce dyaanamam yani o bebek gelir aklıma 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 516 göst.
15 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Mavi. I. M. (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 644 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 262 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sineem (476 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 490 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde dertlerderya (3,854 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,789 soru

23,766,503 cevap