0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bas agrisi 3 gun sonra burnum tikandi hafif sonra yanmaya basladi baska bisi yok babam 79 yasinda hastanede sag çıkarmı Allah bilir:( cigerlerinde inmedi.daha zaten indimi.tamam babam astim hastasi kalp seker bobrek hastasi nolur dua edin 

4 Cevaplar

0 oy
(3,836 puan) tarafından
Allah sifa versin canim. benim ilk basta burnum bi tıkalı bi acikti yanma da vardi. ve 3 4 gun sürekli bi bas agrim ağrım vardi geçmek bilmiyordu. bu şikayetlerle gidip test yaptırdım 
(3,836 puan) tarafından
benim o kadar uzun sürmedi valla canim.
tarafından
Oruç hareket derken sürdü benim demek ortaya cikmasaydi anlamayacaktim
(3,836 puan) tarafından
test verirsen emin olursun canim. gecmis olsun
tarafından
Pozitif çıktım emziriyom ilac kullansam bilemedim
(3,836 puan) tarafından
aaa ben oyle sorunca şüpheleniyorsun test yapmadin sandım. ilaç kullanmadım bende bi parola izin verirler herhalde
-Reklam-
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bn burnumun diregi yandi yandi kokuda gtti simdide pis bi koku burnmdan cikmiyo
tarafından
Aynen alerjim sinuzitim var ben onlar azdı sandım ama degilmiş
0 oy
(7,659 puan) tarafından
Rabbim şifa versin babana . Bende burun tıkanıklığı ve koku alma gitti biraz halsizlik bir iki günde sırt ağrısı oldu o kadar
tarafından
Benim hafif oldu iste burun şikayeti sade ne kadar surede iyileştiniz
(7,659 puan) tarafından
Bir kaç gün sürdü bende hafif atlattım sorun yaşamadım
tarafından
Bende ayakta geçiriyorum sadece burnum yanıyor hala
0 oy
tarafından
Merak etme iyileşir benim babamda kalp hastası ayzaymir falan 76yasinda hapları yanlış yutmuş kan cıvıtici en önemli hap zaten üç dört üç dört almış unutup iç kanaması geçiriyor muş biz bilemedik doktorda bilemedi sonra evde bayılınca tekrar götürdük iç kanama geçiyor böyle böyle dediler hastane de yer yok başka hastaneye gittik yer yok diye almıyorlar babamı ambulansta kaldı sonra bir hastaneye daha gittik bir tane bis yatak var lakin yoğun bakım ve corolnalilar kalıyor dedi kurtulsun diye oraya koyduk mecbur eşimle bir ay yattı korona oldu lakin ölmedi bide ben yeni kavuşmuştum bazı olaylar vardı inşallah senin babanda kurtulur yürekten dua et unutma bunu 
tarafından
InsAllah cnm aşı da oldu
tarafından
Eğer hastanede coronadan babana birseye olursa çok üzülürüm çünkü koronanin tek ilacı var ama aşı değil kan cıvıtici hap kullanan hiç kimse bu hastalıktan ölmez lakin devlet başkaları bunu saklıyor corona virüs değil aslida bir mikrop ve mikroba radyonyon la geliştirmişler insan vücudunda tek yaptığı kanı pıhtı hale getirmek böylelikle kanda ki oksijen yok oluyor
tarafından
Coraspirin 100 mg kullanıyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 201 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 282 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde HicKimse. (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
0 oy