0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,054 puan) tarafından
9 aylik 9 kilo bile değil 3 aydan beri çok az aliyo kilo alması için ne verebilkrim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vala canım her şeyi yediriyirum bizle aynı sofrada da yiyor doktorumuz ek gıda listesinde de belirtmiş 9.ayda aynı sofrada diye ama hani ekmek içi yoğurt cicibe türleri verebilirsin irmikli muhallebiler yapabilirsin ha bak şehriye çorbası yap içine de kemik suyu köy 3kmek içiyle ver ya da sade kaşıkla ver sen bilirsin benim kızım her şeyi yediği için ben ayrım yapmıyorum artık çok şükür
tarafından
Kaç kilo doğdu canım o da önemli bir de artık 4.aydan sonra çok az kilo alıyorlar bir kaç arkadaş aynı ayda doğum yaptık onlarinda öyle kilo almıyorlar bazı aylar 100 200 gram zor aliniyor yani
(1,054 puan) tarafından
2 980 doğdu ama 3 aydan itibaren kilo az aldı
tarafından
Ekmek içi yoğurt ver akşam 9 gibi meyve püresi yap cici bebe köy içine ver muz ver muz kilo aldırıyor yumurta hasla muz ez ver yer öyle kızım sevmiyordu yumurtayı cici bebe veya muzla veriyordum sonra kendi yemeklerinizden ne yiyorsan ver pilav ver sulu yemeklerde ekmeği bandir ver kemik suları koy corbalarina vala ben bu şekilde veriyorum hani kilosu da iyi
(1,054 puan) tarafından
Evet ekmek ici veriyorum bi ara yüzü kızarıyo ekmek undan sonra kestim şimdi bidaha veriyorum bakalım
tarafından
Alerji yapıyor olabilir ekmek içinde yumurta var mı bilmiyorum tabi
-Reklam-
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Muz yedir canim ben her Sabah muz veririm yumurtayla. Maşallah çok iyi kilosu
(1,054 puan) tarafından
Deniyem
(3,114 puan) tarafından
İstersen yumurtayla muzu ez karıştır. Yemeklere de ekmek içi koy öyle yedir
(1,054 puan) tarafından
Muzla yumurtayi karistirpmi veriyousn
(3,114 puan) tarafından
Evet yumurta sarisi ve muz. Ama alismamis istersen sadece muz ezip ver
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Benim  kızım  da 9 aylık  8 200 falan  kilosu  canım  ek gıda  hiç  sevmiyor  ilk başta  bir  yedi  sonra  yememeye başladı  biz  ne yersek vermeye  çalışıyoruz  ama  yok  yemiyor  zorla  3 4 kaşık anca  
(1,054 puan) tarafından
Benimkide 2 gündür yemiyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 112 göst.
27 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.
0 oy
12 cevap 185 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.

413,839 soru

12,456,759 cevap

46,509 kullanıcı

Kategoriler

...