0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar kızlar .

Temmuzda 3 ü bitirecek oğlum var ve 73 günlük de bebeğim. İkisi de erkek.

Bu zamana kadar hiç sünnet nasıl yapılır Vs bilgilerim yok. 

İlk erkek çocuk da bende var. Yani iki ablalarim var. İkisinin de 1 er tane kızları var. 

Tek benim 2 oğlum var. Bilmiyorum yani.

Randevi alacak miyiz sünnet için. Nasıl olacak anlatır mısınız? 

Ücretleri ne olur mesela.

Eşim sigortalı devlette bedava mi olur? 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Özel de oldu oğlum canım gece 12 den sonra birşey yedirmedim çünkü uyutuldui 2 yaşında olduğu için 15 dakika sürdü çıkınca biraz ağladı sonra uykuya daldı 1 saat içinde taburcu edikdij eve geldik tek zorlayan nokta ilk idrardi yanınca biraz ağladı sonra 5 gün bardak koydum karton altını kesip mutlkaa koy kime dediysem çevremde teşekkür etti sabah akşam teramicin sürdüm bezini sık sık aldım bardağını hep koydum çok kolay geçti ikinci gün oğlum atlayıp zipliyordu düşün asla korkma çok basit İnan
tarafından
Ayy inşallah kuzum ya vallahi hiç bilmiyorumağrı sizi olur mü diye. Teşekkür ederim aydinlattigin için. Allah razı olsun ♡
tarafından
Hiç korkma canim korkulacak birşey değil rica ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üste çıksın bilgim çok yok 
0 oy
(389 puan) tarafından
Devlette ücretsiz diye biliyorum canım hatta belediyeler toplu sünnet vs yapıyordu bi ara pandemiden dolayı kalktımı bilmem tabi, özelde ücretlidir 
0 oy
(253 puan) tarafından
Ben özelden randevu aldım canım Rabbim nasip ederse salı günü yaptıracağım sadece bölgeyi uyuşturuyorlar doktor en fazla 4 dakika suruyo ilk gün idrarını yaparken yanma olacağı için ağlaması olabilir fitil ağrı kesici krem falan vericem dedi inşallah çok zorlanmadan atlatırız 
(31 puan) tarafından
Yaptirdiniz mi nasil durumunuz aglamasi cok oldu mu bende pazar gunu yaptiracagim 2 aylik
(253 puan) tarafından
Sadece yapıldığı gün uyuşukluk geçince ilk idrarında ağladı sonrasında normal günlük hayatına geri döndü canım bugün klipsi çıkarmaya gidicez çok şükür bi sorun yasamadik bugün 4. Günümüz
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Devlet şuan yapmiyo  canım sunet 

Biz özel sünnetçi  getrdik  eve  eşinin arkadaşı  zaten 

Benimde  iki oğlum var 2 yasinda  büyük  

Küçük 6 aylik küçüğü  dün yaptrdik  büyüğe  cesaretim yok herşeyin farkında korkar 

Küçük  ağladı baya uyuşukluk  geçince zoe yani  ikisini aynı anda ettirme bakamazsın zor oluyo
0 oy
tarafından
Oglum 2 yaşına gircek 1 ay önce ozelde sunnet ettirdik devlet hastenesi 2 yastan sonra 6 yasa kadar yapmiyor sağlık problemi olmazsa ozelde 1250 tl ye yaptırdık muayene olmaya gittik kan idrar tahlili akciğer filmi cekildi 1 hafta sonraya gün verildi ac karnına sabah 10 da sunnet oldu uyuttular vede lokal oldu 10 dk sürdü 3 4 saat hastanede kaldik sonra eve geldik yemek verdik su verdik verebilir siniz dendi gunde 3 kez verdigu kremden sürdüm 3.gun suya oturttuk ve sonra hergun sabublu suyua oturttuk 1 numara buyuk bez aldim bardak falan koymadim ben ilk gun zor oluyor cok ertesi gun unuttu bile dikisler 10 gunde düşmeye başladı 27 gun oldu bugun daha dikis var biraz hala ama 10 gune düşer hepsi 
0 oy
tarafından
Ben 1 ay once devlette yaptırdım canım 
0 oy
tarafından
Devlette bedava olur randevu al istersen hemen  sonra daha zor olur.  Havalar daha sıcak olmadab yaptır iyileşmesi zor olabilir sıcak olursa
0 oy
tarafından
cocuk cerrahlari sunnet yapiyor. kucugunu biran.once yaptir oteki suan.bilincli travma olabilecegi icin onu yapmazlar cnm ama kucugu yaptir buyuyunce hatirlamasindan iiidri

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 546 göst.
0 oy
7 cevap 163 göst.
10 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nidaaa (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 663 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu