Kızlar o kadar gerçek gibiydi ki resmen yaşadım o anı. Rüyamda kendi köyüme gitmişim kocam ve çocuklarımla. Köydeki evimizin üstünde hem akrabamız olan hemde komşumuz olan çok sevdiğim bir yengem oturuyor onun evini sattığını duydum köydeki evini. Köyün bütün çocuklarıyla oraya doğru giderken epilepsi olmadığım halde epilepsi nöbeti geçiriyorum ve geçirirken ( bir düğünde epilepsi geçiren bir kız gördüm gerçek ama yıllar önce görmüştüm) ben o nöbeti geçirirken o kızı hatırlıyorum. Tam 3 kez geçiriyorum ve yengem gelip ağzıma parmağını sokuyor dilimi çıkarmak için. Ben kendime geliyorum ardından kocam gel eve gidelim seni doktora gösterelim diyor tamam diyorum tam arabaya binecekken bir kamyonda papates satan bir adam var köyde eşimin arkadaşı olduğunu söylüyor eşim patates almak istiyor ve ben kamyona binip papates çuvalı seçiyorum adam gelip beni taciz etmeye kalkıyor bende kaçıyorum ordan eşimin yanına gidiyorum arabaya eşim onu dövmek için gidiyor bende yanındayım tam dövecekken oğlum zaten sende karını aldatiyorsun unuttun mu diyor ben şok oldum. Sonra eşim susuyor arabaya gidiyor ben adama soruyorum kimle aldattığını serap diyor kadının adını. Eşimin kardeşi eşim ve o adam içmişler ve o gün o kızla yatmış eşim sözde. Kızı buluyorum markette çalışıyor ve kıza sorduğum da ağlayarak doğru olduğunu söylüyor. Gerçek hayatta eşimin öyle bir arkadaşı yok ve o kızı hiç görmedim. Ben çok ağlıyorum rüyamda ne demek bu