Hergün hergün o komşular aşağıda çocukları aşağıda herifler geliyor yemek yok sofra serilmemiş, kadınlarda çocuklarla hobbidi hobbidi Sokakta koşturuyorlar Bakıyorum bazen gülmem geliyor, ben bugün iş yapsam yarına yine her taraf toz hergün işim oluyor kah çamaşır, kah temizlik, kah tuvalet, banyo temizliği, ne bileyim kimsenin işi gücü yok herhalde
Kız burda da var sürekli aktif olan her posta yorum yapanlar bende onları merak ediyorum ben biraz takılsam bütün işim aksıyor onlar nasıl yapıyor acep
Ya evet bu benim işte ev de büyük olunca canım çıkıyor
Valla burdaki bazilarininda farki yok hatta daha kotu bence kadin kayit olali 1 ay olmus kac bin puani var heralde hic cikmamis
Evleri çöp evdir kesin
Kuzu bazı kadınlar temizlik sevmez ben kaç gündür temizlik yapmaktan anam ağladı her gün gün yapıyorum ama yine bitmiyor onlar kesin ellemiyorlar yiyip etrafa saçıyorlar
Ben çevremden eşimin çevresinden bu şekilde çok tepki aldım. Açık açık yüzüme dediler. Sen her gün biyerdeyin her gün Koydesin sen yemek yapmıyor musun ev temizlemiyormusun diye çok habersiz gelenler oldu ama hiç bir gün evim yemeksiz kalmadı. Her gün de temiz evim.
Gündüz işim var sa aksamdan mutlaka işlerimi yaparım yasa sabah çok Erken kalkıp yaparım
411,410 soru
12,384,523 cevap
43,429 kullanıcı