0 oy
233 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Soru başlıkta bide bişey sorucam uzun patlıcanla güzel olur değilmi kebaplık olanla 

4 Cevaplar

+1 oy
(44,928 puan) tarafından
Karniyarigi tavuk göğsüyle dene bida kiymayla yapmazsin☺️
tarafından
Tabuk göğsü kıyması mi
(309 puan) tarafından
Yaa gerçektenmi aynı malzemelerle ama tek fark tavuk mu olacak yarın deneyeyim hemen canm çekti bak
(44,928 puan) tarafından
Evet canım herşey aynı tek kıyma yerine göğüs koycaksin kasaba biz çok minik dograttiriyoruz ayni kıymalı gibi yapcaksin sonra fırına ver üstü hafifde kozlenince harika oluyo kaşarda serpebilirsin çok yakisiyo bunu bı yerde yedim bida hiç kiymali yapmadım kıymalı kadarda ağır olmuyo hemde
(309 puan) tarafından
Hemen yarın deneyeyim bakalım çok merak ettm bak :))) sağol canm benim
(44,928 puan) tarafından
Rica ederim canım☺️
tarafından
Hm oda güzel olmuştur eminimki
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından

imagesurekli yaptığım bir tarif çok güzel oluyor 

tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(309 puan) tarafından
Ewt onunla daha lezettli olur bnde hep uzun patlcianla. Yaparım güzelce zirhlanmis ufak eti kavur üzerine doğranmış  1 orta boy soğan 2 3 tane yeşil biber ekle biraz daha kavur soluncaya kadar sonra üzerine ufak doğranmış domates çok olmasın az olacak 2 3 tane artık nekadar yapacaksan ona göre ayarla ttuzu burda kat domeste bistikten sonr a2 dış samorsak ez at en son kapattıktan sonra 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı köfte baharati karabiber 1 çay kaşığı kekik kat biraz çokta pul biber isteğe göre bu arada karnıyarık yaptığım zamn patlıcanları fırında kizartiyorym üzerine yağ surup ağır olmasın diye gerisi sende 
tarafından
Hm bakalım deneyeceğim inşallah teşekkür ederim
0 oy
tarafından

 ben normal patlıcan kullanıyorum çok uzun olmayacak önce kızartıyorum kızartmadan önce sadece bıçakla üzerine çizik atıyorum biraz kızartıyorum peçetenin üstüne alıyorum yağını Emsin diye bir tencereye büyük bir baş soğan doğruyorum soğanlar biraz öldükten sonra içine biraz 2 ya da 3 tane tatlı biber doğuruyorum istersen kapya biber de koyabilirsin Karabiber tuz kırmızı biber acı sevmiyorsan ekleme Biraz salça ekliyorum onları harmanladıktan sonra üzerine ben 350 gram kıyma ekliyorum biraz daha karıştırdıktan sonra ocağın altını kapatıp kenara alıyorum kızarttığım patlıcanların üzerine bıçakla Çentik attığım yerden çay kaşığı ile aralıyorum harcını ekliyorum ayrı bir kapta salça sıvı yağ tuz ilave edip Harmanlı yorum fırın tepsisine dizdiğim karnı yarığın yanı sıra suyunu da ekleyip fırına veriyorum 5 dakika falan pişirip çıkartıyorum çok lezzetli oluyor

tarafından
Teşekkür ederim kızartmadan yaparım patlıcanları yoksa ağır olabilir benim için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
6 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Busra y (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 308 göst.
0 oy
5 cevap 174 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 299 göst.
5 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Huzur91 (3,497 puan) tarafından soruldu

406,606 soru

12,196,735 cevap

36,738 kullanıcı

...