Belki hatirlarsiniz kızımın ismi benden habersiz koyuldu diye post açmıştım.
3 gün oldu bebek doğalı üzerinde alis yazıyor yani görümcemin ismi bizde bu konu yüzünden eşimle tartıştık fln neyse bugün kaynatamin ablası geldi ziyarete hastaneye çocuğun adını sordu bende bilmiyorum gibi bir cevap verdim kaynanam da hemen atladı alis koyduk diye neyse kadin kalktı beraber gidiceklerdi kaynanam kaldı tuvalet bahanesiyle.
Başladı bu sen niye istemiyosun kızımın ismini diye kadın anladı senin istemediğini kaç gündür görmüyor musun ne yazdığını çocuğun kartinda bende başladım buna. Dedim siz beni ameliyattan çıkmamı bile beklemediniz tek başınıza isim koydunuz benim hiç mi hakkım yok bu çocukta . Sen bizi rezil ettin kadın anladı istemediğini onun gelini nasıl koydu da sen istemiyosun ne olurdu koyduk isim desen bir kere yüzümüzü güldürsün fln ben sok oldum hem suçlu hem güçlü bide diyor artık gerek yok koymana düşün çocuğuna isim çıktı gitti siz söyleyin yanlış bisey mi yaptım ben tamam ben gördüm ne yazdığını isim olarak ama onlara yansıtmadan eşimle tartıştık biz bu konu yüzünden siz ne düşünüyor sunuz ?