0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Kizlar bnm yatagimla kizimin yatagi dip dibe uyanmis bnm yatagima geçmiş ordanda yere düşmüş nasil çözüm bulabilirim çok şükür Allahim korumus bisi olmamış korkmuş çok ama

7 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Korkma canım düşe kalka buyucekler iki saat uyutma gözlerinde kayma vs varmi
(92 puan) tarafından
Suan babasiyla kuzum 1 saattir ayatkta çok şükür birseye yok korkmus arada agliyor ama gözlerinde yas gelmiyor
(2,349 puan) tarafından
Korktuğu içindir geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(3,836 puan) tarafından
çaresi yok valla. kizim 19 aylik bi kere öyle yapıp düştü. bi kere de kendi inmiş düşmeden. yani istese düşmeden iner öğrettim biliyor ama uyku sersemi düşüyor galiba. 1.5 saat uyuyor onda bile kırk kere kontrol ediyorum uyanmış mi diye. kaç kere yatağın ucunda bulduk 
0 oy
(7,537 puan) tarafından
Kaç aylık ? Park beşik ise en alta indirceksin bizimde başımıza geldi maalesef başka çözümü yok 
0 oy
tarafından
Valla ben çareyi yere yatak yapmakta buldum canım bebeğimin canından önemli değil hiç bir şey varsın beşik kenarda beklesin kullanılmasın en güzeli yer yatağı çok rahatım yere yatırmaya başladığım günden beri 
tarafından
Aynen bende seviyorum
0 oy
(780 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz bebeklerimizin koruyuculari var melek onlar korkma bisey olmaz 
0 oy
tarafından
Korkma bisey olmaz benim oğlum kaç kere düştü bisey olmadı 
0 oy
(3,605 puan) tarafından
Bikere düştü  bidaha düşmesini göze alamazdım beşiği çıkardım odadan yerine yer yatağı yaptım etrafa renk renk yastıklar koydum  :)  şimdi daha güvenli içim rahat

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 818 göst.
13 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra1212 (265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 136 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Pinarozturk (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 172 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

400,980 soru

11,999,481 cevap

36,185 kullanıcı

...