0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
3 ay oldu dogum yapalı kilom kaldıda emdirmiyorum bu arada

2 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Hemen anlatıyorum..

3 su bardağı suyu tencereye koy, içine 1 tane limonu yıkadıktan sonra kabuğu ile beraber halka halka doğra, çekirdeklerini çöpe at ve limonu tencereye ekle.. Eğer tarçın seviyorsan içine bir çay kaşığı toz tarçın ekle sevmiyorsan ekleme.. Bunu kaynamaya bırak.. Kaynamanın 5.dakikasında serçe parmağın kadar taze zencefilin kabuğunu soy halka halka doğra ve tencereye at.. 2 dakika daha kaynat (toplamda 7 dakika kaynayacak) sonra altını kapat ve soğumaya bırak, soğuyunca süz.. Bunu kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 20 dakika önce 1 su bardağı iç..

Marketten ya da internetten hindistan cevizi yağı al.. Her gün 3 ile 4 buçuk arasında 1 fincan sade Türk kahvesinin içine hindistan cevizi yağı ekle onu iç.. 
(25 puan) tarafından
Cok tesekkr edermm deniyecegm
(1,690 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah işe yarar
(3,143 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağının etkisi nedir peki öğrenebilir miyim
(1,690 puan) tarafından
İştah kesici özelliği var, diyet yaparken genelde 3-4 arası bir mide kazıntısı hissedilir :) :) kahveyi içtiğin zaman hem tokluk hissi veriyor hem de 200 kalori yaktırıyor :)
(1,310 puan) tarafından
İşe yariyomu
(1,690 puan) tarafından
Ben diyet, spor ve bu dediklerimi yaparak 1 buçuk ayda 13 kg verdim
(3,143 puan) tarafından
Ben de diyet yapıyorum ama Ramazandan dolayı kaldı,50 günde sekiz kilo verdim, denerim bende yağı teşekkür ederim
(1,310 puan) tarafından
Ay bende deniyim 5 kilo versem yeter hamilelikte 13 kilo aldım şuan 2 buçuk aylık olduk ilk gebelik kilima döndüm 13 kilo gitti ama kilolu gösteriyom 5 kilo versem çok çok iyi olcak
(1,690 puan) tarafından
Deneyin bana da sonuçları yazın ama merak ederim :) :)
(1,310 puan) tarafından
Yazicam cnm ben hadi inşallah veririm
(1,690 puan) tarafından
İnşallah canım benim
tarafından
Canm emziren anneler de deneyebilir mı yukarıda yazdıklarını? Ve zencefilsız olurmu bu tarif? Spor ve diyet olarak neler yaptın? Yazarsan cok sevinirim:)
(1,690 puan) tarafından
Limonlu zencefilli suyu emzirenler ve hamileler kullanamıyor diye biliyorum canım..
Hindistan cevizi yağı ile ilgili bilgim yok vebal almak istemem kuzum..
Spor leslie yapıyorum gün aşırı sabah aç karnına.. Birazdan diyetimi de yazacağım kuzum
(1,690 puan) tarafından
Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir 4 zeytin 1 domates 1 salatalık 2 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay

İkindi vaktinde bahsettim Türk kahvesini içiyorum yarım avuç içi kadar karışık kuruyemiş yiyorum ya da bimde şeker ilavesiz bir çikolata var ondan alıyorum 1 kare kahve yanında yiyorum..

Akşam yemeğinde 100 gram az yağlı az tuzlu pilav ya da makarna 100 gram az yağlı az tuzlu evde ne pişirdiysek ondan yiyorum ama sulu yemekse suyundan koymuyorum kızartma yemiyorum..

Gece yatmadan önce de 1 kupa form bitki çayı içiyorum..

Ama bu diyet sütünü etkiler mi bilmiyorum..
tarafından
Allah razı olsun canım cok tesekkur ederim hakkını helal et ❤️❤️ınsaallah bende su dogum kilolarımı verebılırım
(1,690 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım benim rica ederim ne demek helal olsun hakkım sonuna kadar hem de ❤️❤️ kuzum hiç acele etme kilo vermek için önemli olan sağlık.. Yavrun da sağlıklı olsun sen de sağlıklı ol kilo elbet verilir.. Ne kadar oldu doğum yapalı? Bak benim oğlum 27 aylık ben 100 kiloyla doğuma girdim daha yeni veriyorum kilomu ki ben hiç emziremedim bile :) pis boğazlıktan yedim de yedim :) :)
tarafından
Bebegım 5 aylık emzırıyorum 88 kiloyum. Yemegı kısarsam sütüm azalıyor, yesem kılom aynı duruyor. Sadece anne sutu alıyor bebegım mecbur yıyorum. Cokta abartmıyorum ama kılomda gitmiyor. Esım yediklerin sana yetmez nasıl sut olacak diyor. Oruc tutturmadı sutum ıyıce azalır dıye. 2.dogumum ilkinde 86 ile doguma girdim cok aldım 65 tim. Bu 2. Hamılelıgımde de kılolu basladım 8 kılo aldım sadece ama veremedim fazla 10 kılo gıttı sadece bebekle Vs, cok sıkıntı edıyorum stres oluyorum kafama takılıyor. Yasım 23:(( havalar ısınıyor bebegımı alıp yuruyuse cıkıcam ınsaallah
(1,690 puan) tarafından
Kız ben 30 yaşındayım ben öleyim o zaman :) :) :) dur daha gençsin acele etme.. Az kalmış zaten ek gıdaya geçmesine o zaman daha rahat olursun sen de kuzum takılma bu kadar.. Spor yap ama mutlaka.. Diyet belki yapamayabilirsin ama spor yapmak hem kilo verdirir hem de sıkılaştırır..
tarafından
Esımde oyle teselli veriyor ek gıdaya baslar evde ben bakarım yuruyuse cıkarsın diyor, evde halım kalmıyor ev ısı 2 cocuk yemek bulasık derken kendime vakit bulamıyorum, esım yardım ediyor arada :) leslıe baslıyım yapmaya, cok ıstıyorm ya kılo vermeyı . Sagol ablacım sanada kolay gelsin, ınsaallah veririz kurtuluruz su kilolardan :)) İçim ferahladı sen teselli verince
(1,690 puan) tarafından
Sen de haklısın canım benim zor valla çocukla uğraş ev işi yemek falan derken insanın bazen 2 dakika oturmaya bile fırsatı olmuyor.. Sporu her gün yapmasan bile haftada 3 gün yapmaya çalış.. Leslie 3 mile ile başla.. Bu arada bol su tüket gün içinde.. Hem sütüne faydası olur hem de açlık çok hissetmezsin ve kilo vermek için çok önemli su tüketimi.. Sen de sağol canım benim valla bak dert edeceğin bir şey yok hiç zamanla vereceksin zaten bak sen de göreceksin bunu
tarafından
Insaallah ablacım :) valla aynen oyle evım cok buyuk hergun aynı ıs. Dısarıya cıkamıyrz cok sıkıldık bebekle zor oluyor yok usudu yok hasta oldu. Tamam ınsaallah su tuketımını artırıyım harekete devam:))
(1,690 puan) tarafından
Hadi bakalım bol şans canım :)
-Reklam-
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Sabah kalkınca ılık limonlu su iç aç karna, tarçınlı Türk kahvesi iç akşam veya öğlen 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
15 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 167 göst.
7 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,233 soru

12,441,363 cevap

45,995 kullanıcı

Kategoriler

...