0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından
Kızlar kaşık mamasi kullanıyor musunuz nasıl yapılıyor ilk kaçıncı ayda verdiniz ve kaç öğün hangi marka çok soru sordum inşallah yardımcı olursunuz 1 haftaya 180 günlük olucak bebeğim (6aylik) sadece mamayla besleniyor benim gibi olan var mı

2 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Ek gidaya gececeksiniz zaten kaşık mamasi degil ama hero baby rezeneli gece mamasini kullaniyorum ve cok guzel tok tutuyor
(6,200 puan) tarafından
Gaz ilacini ve probiyotigi her gun ayni saatte mi veriyorsunuz?
tarafından
Evet hergun ayni saatte beriyorm biogaina gunde 1 kez 5 damla sab simplex gunde 3 kere 15 er damla olarak kullaniyorz ilk zamanlarq gore suan gayet iyiyiz gece uykularimiz yoktu duzene girmeye basladi bebegim kolik bi bebek surekli aglamalari vardi gazdan dolayi onlar kesildi ilqclaro kullanmaya baslayinca . Ek gida dan korkuyorm ama gene ayni skintilari yaşayacagim die bende a101 de kasik.mamayi gormustm internetten baktm 6 aydan sonra kullaniliyormus o yuzden siz yazincada size sormak istedm
(6,200 puan) tarafından
İlaclardan sonra duzelmedi zannettim bian.Aynen ek gida da biraz gaz sorunu yasiyorsunuz ama ilacini verirsiniz
tarafından
Evet bnde oyle dusunuyorm ilk bebegim oldugu icin hep bu portaldab internete bakarak ögreniyorm herseyi o yuzdrn siz kullqnmissniz rezeneli.mamayi ondan sordm cok sağolun
(6,200 puan) tarafından
Rica ederim:)
-Reklam-
0 oy
(3,057 puan) tarafından

6.ay genelde tadım yaptirarak gecer. Hala ama beslenmesi mamadır. Kaşık mamasını sen evde yapsan daha iyi olur zahmetli birşey değil tarif araştırman tavsiye ederim canim.Zaten zor birseyi de yok yogurtla meyve karıştır içine isteğe bağlı bir tane bebe buskivisi falan tamamdır. Ya da irmiği pişirip içine meyve atmak. Bunlar ilk aklima gelenler.

Benimki de hep mama içen bir bebekti. Gece maması kullandim birkaç kere yatmadan yedirirdim. Sonra sevmedi bırakmıştım. Aptamil bebe bisküvili gece mamasi verirdim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 266 göst.
7 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Seymaipek (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 110 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.

407,872 soru