0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kavanoz mamalarını çocuklarınıza veriyomusunuz?

Bi zararı filan varmı ?

Ben şimdiye kadar veriyordum ama hastanede yattığımızda bi abla bana verme dedi haberlerde çıktı boğaz enfeksiyonu yapıyomuş dedi doğrumu?

Yani kendimiz yapıp versek daha iyi tabi ama benim kızım ben yapınca yemiyo eline meyveyi verincede bi ısırık atıp bırakıyo yada oynuyo :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hep verdim zararını görmedim 
tarafından
Bilmiyorum canım yaa bende zorda kalınca verdim vala benim yaptığımı yemiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Asla vermedim vermem de içerik bakımından bile çok zararlı evde kendin yap canım
tarafından
Benim yaptığımı yemiyo canım içine balda katıp karıştırdım yemiyo anlıyo cimcimee :D
tarafından
Hiç verme kuzum hazır başka şey ver çünkü çok zararı var
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bende vermeyi düşünmüyorum ilk kizimda verdik sorun olmadi ama saglikli degil bilincleniyo insan zamanla 

Meyveyi hafif sulandirarak kaynatip sicak sicak blendirdan gecirerek mini kavanozlara kapatabilirsin.  Bozulmazda
tarafından
Hangi meyveleri karıştırayım canım hiç yapmadım kaynatarak
(1,737 puan) tarafından
Seftali mesela cok lezzetlide olur. Cilek eksi olur seker eklersen olabilir ancak
Marmelat gbi yapip saklayabilirsin pratik olur disarda . Elmada suda kaynatilip pure yapilabilir.
tarafından
Teşekkür ederim canım deniycem
0 oy
tarafından
Sadece 1kere aldim elmalı olanından 6.95 falandı galiba migrosta cok sevdi ama ben birdaha almadım katki maddesi cok var diye
tarafından
Evet katkı maddesi vardır mutlaka yani bende zorda kalınca veriyodum dışarda olunca veriyodum küçücük kavanozdalar ama fiyatları pahalı aynen ben hip alıyodum bu aralar Bebelac aldım yedirdim
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Gecen gün daha Dr sordum canım. Dedi ki zorda kalamdıgın sürece verme ne de olsa fabrikasyon dedi.temiz taomayabilirler cürük yada kurtlu meyve kullanabilirler onları da gectim içinde taze ve uzun sure durması ıcın kım yasal konuluyor gaz üfleniyor içine dedi. O yuzden ben verme taraftarı degilim 
tarafından
Ben dışarda olunca veriyodum canım işte hastanede kalınca ben çocuğuma yedirirken bi abla geldi bunu söyledi bende korktum bidaha vermeye
Zaten günlük meyve ihtiyacı için bi kavanoz veriyodum günlük çünkü meyve yemiyo benim cadı
Bide dışarda olunca 2 kavanoz veye 3 kavanoz veriyodum günde
(11,927 puan) tarafından
Kuzum boswer verme sen onları hadi 1 kavonoz birsey yapmazda
0 oy
tarafından
Ben hep organik bebelac almaya özen gösterdim ama çok fazla da almadım en fazla 10 şişe almışımdir şimdiye kadar oğlum 18 aylık. Kendim yapıyorum aynı da onlar gibi oluyor. Soğan patates havuç bezelye kapya sivri domates koyuyorum mesela 1 er tane tencereye içine de az kıyma kemik suyu da pişiriyorum. Vuruyorum blendra kavanozluyorum oluyor konserve gibi 
tarafından
Ben sebzeli olanından vermiyorum canım bu dediğini yapıcam bakalım yicekmi
tarafından
Ha ben meyveli olanlarda şeker var diye hiç meyveli almadım.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 137 göst.
0 oy
15 cevap 377 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ipek_V (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ekennnnn (2,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sevgi bahar (24 puan) tarafından soruldu