0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 9 ay 16 günlük kızım ne gece ne gündüz hiç uyumuyor gece yarım saat içinde 10 defa uyanıyor tekrar uykuya dalması iki saat alıyor diş falan değil çünkü 7 tane dişi var su an hiçbiri çok şükür huysuzluk yapmadı uyku damlası denedim anason rezene iyi geceler çayı hepsini denedim yatmadan önce banyo yaptırdım masaj yaptım yok ypk yok uyumuyor uyusa da sürekli ama sürekli uyanıyor sabahta 6 dedi mi tamamen kalkıyor artık Allah rızası için başka ne yapabilirim 

7 Cevaplar

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Sen ne kadar  diş değil desende o diş. Her dişin sıkıntısı farklı olur 4 diş çıkardı oğlum h bşy hissetmedim ne huysuzluk ne bişey. Ama şuan 1 tane şişmiş diş yüzünden uykuya zor dalıyo 
tarafından
Canım doktora götürdüm uykusu için doktor dişten dedi baktı ama dişini gayet kolay çıkarıyor uyumamasının başka sebebi olabilir dedi çünkü normal değil bu kadar uykusuzluk
(25,196 puan) tarafından
Her dişin çıkışı aynı olmaz ki. Öncekiler kolay diye buda öyle diye bşy olmaz canım. Mutlaka bir sıkıntısı var yani. Ev çok sıcak olabilir gazı olabilir gibi şeyler
tarafından
Ama bir sıkıntısı olsa ağlar durmaz huzursuz olur çok şükür ağlama huzursuzluk yok sadece uykuyla alakalı sorunumuz var uyku aşırı bastırıyor ama yine de uyumak istemiyor
(25,196 puan) tarafından
Dalamıyo demekki cnm oğlumda öyle oluyo bazen bizim ev aşırı sıcak olur sıcaktan uyumız dediğin gibi kalkar hep bende evi serin tutarım dün gece uyuyamadı dediğin gibi bende kısa kollu giydirdim sonra uyudu meger sıcaktan uyumamış. Biz bulucaz sebebi canım deneye deneye. Evin kaç derece ona bş bak bebekler sıcak sevmez. Su ver belki susamıştır yada tam tok değildir. Her ihtimale bakmak laızm
tarafından
Yatmadan önce muhallebi tarzı şeyler veriyorum üstünü çok ince bir örtüyle örtüyorum evim 22 23 derece şu an kombiyi kapattım vucut sıcaklığı iyi yani akla gelebilecek her şeyi yaptım yok yinede uyutamadım ben bu kızı
(25,196 puan) tarafından
Yatmadan ne kadar önce veriyorsun. O mu rahatsız ediyo acaba. 1-1,5 saat önce vermelisin yiyip hemen yatmamalı rahatsız eder uyumaz. Ben 7 bucuk gibi yediririm muhallebisini 8 bucukta uykuya geçeriz 9 da uyumuş olur rahatsız etmez yediği. Ama bazen geç saate kalınca 8 bucukta yiyip 9 da uyutmaya çalışınca uyuyamaz rahatsız olur
tarafından
Bende 1 ssat önce falan veriyorum ardından su veriyorum yatmaya geçeceği zamanda emziriyorım emerek dalıyor meme ağzından çıktığı an uyanıyor bu sefer geri uyutması uzun zaman alıyor
(25,196 puan) tarafından
Anladm cnm. Gün içinde uykusu nasıl gündüz uykusunuh düzenli uyuyor mu. Oda etkiler gece uyumasını. Mesela en son uykuyu saat kaçta yapıyor kaç saat uyuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durumun varsa uyku eğitimi al canim
tarafından
Galiba en son çare öyle yapacm
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bnm oğlumda o aylarda öyleydi saat başı emmek için kalkardı yenş yeni düzeliyor ama sen bi doktora danıs istersen canım cünkü o kadar uykusuz durması garip geldi bana 
tarafından
Kaç defa gittim doktora doktor bile bir çare bulamadı dişine falan baktı dişini normal çıkarıyor dişten kaynaklı uykusuzluk değil dedi inanın artık tükendim valla
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Uykusuzluk çok zor o kadar haklısın ki beyaz gürültü yada nebe suresi ile uyutmaya çalış inşallah faydasını görürsün 
tarafından
Canım belki inanmayacaksın ama sabaha kadar dualar ninniler açık kalıyor kapatıyorum bu sefer tamamen uyanıyor
(1,120 puan) tarafından
Nasıl uyutmaya çalışıyorsun emziriyor musun sallıyor musunuz
tarafından
Her yolu deneyerek uyutuyom valla
(1,120 puan) tarafından
İşte bebekte bunalmış olamaz mı çok sıkmış olabilirsin
(1,120 puan) tarafından
Asla uyumamamzlık yapamaz çünkü bebek sık uyamır amenna ama hiç uyumama söz konusu değil
0 oy
tarafından
Canm.dis degil.demissin ama diş olabilir. Youtube de zor uyuyan bebek rukye si var canm dualar benim kizimi.hemen uyutuyo.onu ac dinlet uyur ins
tarafından
Bakalm ncm denerim onu da
0 oy
tarafından
Geceleyin lambayı hic acma cnm uyansa bile karanlik olsun. Gece kavramini ogrensin
tarafından
Yok zaten açmıyorum uyutmaya devam ediyorm öyle
0 oy
tarafından
Ben de umut ediyordum büyüdükçe uykuları düzene giriyor diye demek ki girmiyormuş ya da bebekten bebeğe değişiyor duş aldırın diyeceğim ama bilmiyorum bazen bebekler alışkanlık haline getirebiliyor.
tarafından
Bizimkisi tamamen alışkanlık
tarafından
Benim kızımda altı aylik gece uc mu uyanir dört mü.Sabah ta 6da ayakta hergun hic sasmaz ne bi dk ileri ne bi dk geri.Hergun ayni

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 563 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.