15yasinda hamilemisin yoksa değilsen burasi sana fazla gelir
Bunun için bi kadın dogum doktoruna görünebilirsin canim. Utanacak sıkılacak bi durum degil bu.Agrili ve duzensiz adet gordugunu soylersin herhangi bir sıkıntı olup olmadıgına muayene ederek bakabilir. Öneride bulunabilir.
Ama bu yaslarda adetin düzensiz olmasi normal zamanla düzene oturur diye düsünuyorum. Agrili olmasina da genellikle stres sebep oluyor. Kendini kadinligi sevmen ve kabul etmen, adeti bi kabus bi ceza olarak degil Allah in bi lütfu olarak görmen olumlu olman ve tabii ki okul arkadas vs gibi konularda cok stres yapip kendini üzmemen kasmaman faydali olabilir.
Kuzum git arkadaşlarınla gez eylen ne işin var burda daha 15 yasin burası gebeler için senin için uygun degil
Sen 15 yasinda burda ne ariyorsun cnm benimde kiz vakti vardi oyle sorunum evlendim bir bebeyim oldu hayla devam etdi sonra ben sorunlarim yuzunden 1 yil tedavi aldim o zaman duzledi ayda 1 kez oldu şimdi 2 hamileliyim
Burasi anne hamile platformu ha ayrica bende 15 yasindayken ayni sikayetlerim vardi pko luyum annene soyle seni hastaneye gotursun bura sana uygun degil
Biz burdan bisry diyemeyiz canim yasinda kucuk zaten sen bi dr gorun sana en cok yardimci olan kisi
401,981 soru
12,034,076 cevap
36,262 kullanıcı