0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Kizlar hakkınızı helal edin simdi ben hamileyken vajinam cok kasiniyodu iliski esnasında esiminde cok kasiniyodu dogum yaotin geçti şimdi 3 gündür başladı ilişki esnasında yine benden eşime geçiyor oda kasiniyo bu sefer netten baktım akıntısı kaşıntı olabilirmis ben ne alsam eczaneden düzelir?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eczacıya sor balım hatta doktora git mantar bile olabilir 
(223 puan) tarafından
Yasak diye gidemiyorum ya ne bilim yoksa çoktan gitmiştim travazol varmış kaşıntı ve mantar için ama bilemedim ya
tarafından
Travazol iyi gelir kaşıntıya ama yine de ihmal etme
-Reklam-
0 oy
(632 puan) tarafından
Onu bu doktora sor CNN.burdakilar bilgi verebilir ama doktor olamazlar.en iyisi bi doktora sor
(223 puan) tarafından
Bakicam kuzum ya
0 oy
tarafından
Banyoda son suyuna mutlaka sirke toy taret al . Bulasici oldugu icin esine geciyodur .ama kadina daha cabuk bulasir .
0 oy
tarafından
Sen bi eczaneye sor ama mantar olabilir ve büyük ihtimal travazol verir 
0 oy
(181 puan) tarafından
Mantar veya enfeksiyon. Siz de geçse bile ilişki sonrası esinizden tekrar bulaşır ikiniz de tedavi olmalı ve tamamen iyi olana kadar korunarak yapmalısınız. Fitil ve travazol krem veriyorlar genellikle ama bi sağlık ocağına gidip sorarak almak mantıklı olur bir de mantar mi enfeksiyon mu ayırt etmek için muayene olmak gerek bu arada acil çozum olarak su karistrlmis sirke yi bir fisfis siseye koyup lavaboya girdikce sıkın ya da aksamlari yatarken sirkeli su ile silin. Günlük iç çamasri değiştirin ve günlük Ped yerine peçete kullanın iç çamaşırlarınzi utuleyin doğal ev yoğurdu tuketin mantar illet bir şey düzenli yaşayıp onlem alınmazsa hemen geri tekrarliyor ilaç çözüm değil yani 
0 oy
tarafından
Canm bi kadin doguma gt istwrsen kaşıntı oldugunda doktor bana fitil veriyo krem veriyo mantar oluyo die
0 oy
tarafından
Enfeksiyon var sende senden eşine geçiyor ikiniz tedavi olmanız lazım antibiyotikle fln yoksa devam eder senden eşine eşinden sana ikiniz gidin doktora krem fln hikaye doktor şart 
tarafından
Ha bide ilişkiye prezervatifle gir yada hiç girme

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 895 göst.
13 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 844 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde f&A (736 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,281 soru

24,399,030 cevap

349,964 kullanıcı

...