0 oy
122 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar ilk gebeliğim  çok tecrubesizim. Neler almalıyım kaç ay almalıyım kendime neler almalıyım hicbir fikrim yok. Mesela kaç tane zıbın kaç tane bebek takimi almalıyım? Tecrübelerinizi benimle paylaşır misiniz? 

Birde bebeğim eylül ayının başında doğacak insAllah ne kadar kalınlıkta tercih etmeliyim?

20+6

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eylül'de çok soğuk olmuyo zıbın üstüne alt üst takım ya da bi tulum gydirsen yeterli olur diye düşünüyorum öyle çok kalın olmasın gerekirse üstüne bide yelek gydirirsin zaten. 0 3 aylık çok alma 1 aya kalmadan büyüyolar çnkü. 4 5 tane 0 3 ay 5 6 tane 3 6 aylık zıbın al mesela ikisini dönüşümlü giydir. Kıyafette aynı şekilde internette de listesi var zaten ordan da bakabilirsin. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(8,354 puan) tarafından
Alttan çıtçıtlı tulumlar benim için çok rahat oluyor canım. Bence bol bol tulum al alt üst takımdan ziyade. 

Kendin için de geniş anne kesimi pijamalar alırsan daha rahat oluyor. Ben birazcık rahatıma düşkünüm gece filan emzirirken terlenebiliyor onlar rahat oluyor o yüzden.

Bebek bezini bir paket 1 numara al daha sonra 2 numaraya geçersin. Kendine depend al ilk zaman kanaman için.

Göğsün için krem al lansinoh küçük paket al bence. Duruma göre alırsın. Benim hala o duruyor dişler çıkınca kullanacağım galiba.

Hastanede eğer varsa süt sağma makinesi kesinlikle orada kullan emzirme aralarında. Süt gelmesini hızlandırıyor kanalları açıyor. Bebek daha ufak olduğu için çekemiyor çünkü canım o iyi oluyor.
tarafından
Çok saol canimm
(8,354 puan) tarafından
Rica ederim ❤️ sağlıcakla al inşaAllah bebişini kucağına ❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
0 oy
6 cevap 516 göst.
18 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde HiranuR644 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
18 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde HiranuR644 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
22 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sebnem77 (1,119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,848 soru

24,496,712 cevap

358,023 kullanıcı

...