0 oy
132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Kızlar bugün başladık ilk çocuğum deneyimli  3 yasinda anneler yardımcı olun az önce altına kaçırdı nasıl öğretecek nasıl sabırlı olcam

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncesinde anlattın mı kitaplar flan oluyo onlardan alıp oku anlat sonrasında başla alıştrmaya bence canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nekadarlik çocuğun 
(385 puan) tarafından
3 yaşında
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Vallahi canım yegenimede zor öğrettik çiş var mı kaka var mı yok dese bile tuvalete götürüp tutuyorduk yani öyle alışsın diye gecelerinde ablam yatağının altına naylonlar su geçirmeyen Alez serdi geceleri totosu İslana İslana alıştı çise gitmeye 
0 oy
(150 puan) tarafından
Bende yeni post açtım bugün 2 gün oldu aksma bagliyorum  gündüz açık tuvalete gidiyor  kaç gün sürer bilmiyorum 
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Canim yafim saatte bir tuvalete gotur yapmasi icin. Eger yapmiyorsa cok bekletme 5 dk sonda kaldir. Oyun haline getirmesin. Devamli sor cisin var mi kakan var mi diye. Egitici lazimlik ya da egitici kitaplar okuyabilirsin
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Ilk günler söylemesini bekleme zaten hep altına yapicak yarım saatte bir tuvalete götürmen lazım altına yaptığında da kizmamaniz gerekiyor bidaha çişin geldiğinde bana söyle tuvalete gidelim falan diyin oyuncaklarınada cis yaptırabilirsiniz bak ayiciginda çişi gelmiş hadi beraber yapın falan diye Gecede bez takmamanizi öneririm çünkü ozaman  cocugun bilinç altı gece altıma  cis yapabilirim demekki oluyor :)

0 oy
(4,287 puan) tarafından
Benim kızım da 27 aylik bugun 4.gunumuz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,788 soru

23,752,239 cevap

314,905 kullanıcı

...