0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar 11 aylık bebeğime bugün hamileliğimde dolayı sma 2 mamaal başladım anne sütünü azaltacagim . Ek gıda mama ve azaltarak meme gideceğiz. Mamayi ne kadar vermeliyim ? 

4 Cevaplar

0 oy
(5,743 puan) tarafından
Büyük zaten çoğunluk ek gıda ver ara öğünlerde 60 ml ver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm ek gıdaya alıştır mamayı gece yatmadan önce ver bence çünkü bebek mamaya alisinca ek gıdayı reddediyo daha sonrasinda herseyi yemiyo
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Benim oğlan 1 yaşında sabah uyanınca 150 cc içer 1 saat sonra kahvaltı veririm gün içinde Bi kez daha içer günde iki üç kez verebilirsin önce az ver dene ne kadar içebildğini 
(1,106 puan) tarafından
Kizim sabah 150cc ,öğleden sonra 120 cc , gece yatmadan 150 cc içiyor. Gunde 3 ana öğün  3 de ara öğün  yapiyor ayrıca
(116 puan) tarafından
Kac ölçek koyuyorsunuz
(1,106 puan) tarafından
Her 40 cc için 1 ölçek... mesela 150 cc yapacaksan 5 ölçek oluyor
0 oy
(601 puan) tarafından
bence mama degilde gunduzleri ek gida veriyosundur zaten sadece uyku saatlerinde biberonda süt ver ben öyle yaptim bende oglum 11 aylikken hamile kaldim sütten kestim uyucagi zaman süt verdim ondan hariç yemek verdim gece uyutmadan öncede süt hazirliyorum simdi alismis artik nasil mutfakta daha biberonu eline veriyorum koşa koşa yatagina gidip yatiyo içiyo bitince yanina indirip hemen arkasini dönüp uyuyo 
(116 puan) tarafından
Ama mama verin dedi Dr o yüzden mama aldık. Birde biberona hiç alışkın değil yaa çok zorlanıyorum şuan . Ne yapabilirim acaba başka şekilde
(601 puan) tarafından
ben doktora danismadim yani kadin dogumcuma dedim emziriyorum sorun olur mu diye 4 aylik olana kadar karnindaki emzirebilirsin dedi okadar mamayla igili bisey demedi sana kadin dogumcu mu dedi cocuk doktoru mu dedi yani kadin dogumcu dediyse öyle lafin gelisi diyolar mama ver diye belki öyle demistir cunku ben zaten mamayi 7 aylikken oglum ozaman mamadan kestim yeter diye cunku hem beni emiyodu hem ek gidaya gecmistik sonra hamile kalinca bidaha mamaya alissin istemedim artik biliyolar cunku

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Haticekbrrr (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Haticekbrrr (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 103 göst.