0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

26 yaşındayım ilk hamileligim hiç bir şeyi dert etmeyen gayet güzel giden bir hamileliğim vardı takı 20 haftalıkken detaylı ultrason a girene kadar bir sürü şey söylediler bebekte beslendiği Kordon'da 3 damar olması gerekirken benimkinde iki damar çıktı kalbinde bir kaç sorun çıktı ayriyeten özele gittim hepsinde aynı çıktı sıvı aldırmayı önerdiler aldirsam sadece sonuca kendimi hazirlicam ne olursa olsun Rabbimin hediyesi çok şükür lakin yinede bu durumlar coook zormuş hiç ama hiç tahmin etmedim yani dua edin sizde inşallah gün geçtikte iyi oluruz şuan ne olacağını bende bilmiyorum inslalah sağlıcakla kucağıma alirim :( :(((

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Canım korkma rabbime emanet çevremde o kadar çok bu dediklerini yaşayanlar çıktı ki teyzeme de aynısını dediler hatta sıvı bile aldırdı bu çocuk şöyle böyle dediler 3 4 komşumun da aynısı oldu ama senden benden sağlam cocukları var hiç birşeyler yok Emn ol 
(26 puan) tarafından
İnşallah canım bende çok duydum etrafımda öyle ama işte içine söz geciremiyosun çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Canım orda çok şey diyorlar ama doğduğunda maşallah sapasağlam bebekler dünyaya geliyor..  aldir diyen oluyor ama aldırmıyor anne sonra bakıyor hiçbir sorun yok.. pernataloji uzmanı gördümu sizi
(26 puan) tarafından
Göründüm canım işte haftalık kontrollerim baslicak bakalım inşallah iyi olur
(5,724 puan) tarafından
İnşallah kuzum hayırlısıyla dünyaya gelir kucağına alırsın inşallah
0 oy
tarafından
Kuzum rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin şu mübarek günlerde inşallah sorunsuz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 
(26 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok sağol
tarafından
Korkma canım benim oğluma da beyni su toplamış dediler sapasağlam doğdu şimdi 15 yaşında
(26 puan) tarafından
Maşallah Allahım güzel ömürler versin darısı bana inşallah su 4 ay da geçse hemencik kucağıma alsam bende
tarafından
İnşallah canım geçer merak etme oku bol bol dua et sıkma canını
0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm bnmee ikili taramaya sıkıntı çıktı isterseniz aldirabilirsiniz ilk bebeginiz yaşınız genç dediler ama biz kabul etmedik çok şükür sağlıklı oğlum oldu şuan 11 yaşında.bir arkadaşımızdan bebegin belden altını göremediler doğana kadar kadın ağlamaktan şeker hastası oldu gözlerinde tümör oluştu ama maşallah o da sapa sağlam doğdu.bir sürü testinde sıkıntı çıkıp normal doğan çok bebek var.duanı et Allah a güven rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayirli bir şekilde 
(26 puan) tarafından
Bende sadece Allah'a dua ediyorum Rabbim sağlıcakla kucagimiza aldirsin inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,757 puan) tarafından
İnşallah sağ salim kucağına alırsın sağlıklı yavruların olur canım bakma her doktora ben de iki doktora gittim ikiside senin bebeğin yaşamaz dediler şimdi kucağımda 5 aylık onların değil Allah'ın dediği oldu 
(26 puan) tarafından
Aynen öyle canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim
(1,757 puan) tarafından
Ne demek sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 353 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 420 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 358 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,858 puan) tarafından soruldu

413,030 soru

12,434,904 cevap

45,783 kullanıcı

Kategoriler

...