0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 buçuk aylık bebeğim var pandemiden dolayı bi yere gitmiyoruz kayinvalidemler yakınız onlara bile bu sene 3 4 defa gittik bebeği çok özlüyorlar diye annemlere de aynı şekilde eşim şehir dışına gidince mecbur gittik kaldık ama gidince kıyametler kopuyor o gun sürekli ağlıyor hiç sevmiyor eve gelince çok mutlu zaten evdeyiz şuan sıkıntı değil bu ama ben bu yazdan sonra işe başlayacağım kayinvalidem gelir mi bilmiyorum oraya bırakacağız gibi sizce nasıl alıştırmalıyım ya daha sık gidip gelsek virüsten korkuyoruz acaba kısa sürede alışır mi çalışanlar siz nasıl yaptınız???

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızımda eve biri gelse hiç durmuyor hep ağlıyor
tarafından
Ya ona da mızmızlanıyor ama yine başka eve gitmekten daha iyi çabuk alışıyor evde kayinvalideme sıkıntı etmiyor ama onlara gidince kucağımdan inmiyor kayinvalidem gelir mi bilmiyorum onun niyeti evinde bakmak gibi geldi bana aslında evinde baksada hiçbir şey yapamayacak zaten kızım çok ilgi istiyor durmaz çok yakınız gelebilir ama illa da gel diyemem kadına
-Reklam-
0 oy
(25,197 puan) tarafından
O aylarda benimki de öyleydi canım kaç kere geri dönüp geldik kayınvaldemden ama zamanla düzeldi düzeliyo yanç büyüdükçe alıştıkça. Sen hergün en azından dışarı çıkarmaya bak alışsın çocuk. 
tarafından
Şimdiye kadar virüsten dolayı hiç çıkarmadım kalabalık bizim bu taraf hep park ama insanlar çocuklar bu yasakta bile şuan dışarda parkta ama şu yasak bitince cikaracagim yavrum bi balkonu biliyor
(25,197 puan) tarafından
Bizim burası da tıklım tıklım canım iğne atsan yere düşmez şu yasaktan bile öyle denetim sıfır herkes sokakta. Ama ben hergün çıkarıyorum sakşn ve boş Bi kenarda dolaştırıyorum onlar sefa sürerken ben çocugumu içeri tıkıp cefa çekemem. Kimseye yaklaşmadıgın sürece bşy olmaz
tarafından
Haklisin bi ise yaramadi 1 yıldır evdeyiz onların yüzünden hep mecbur çıkacağız yine de dikkat ederek
(25,197 puan) tarafından
Aynen cnm bende çıkıyorum valla kimseye misafirliğe gitmeyip bilinçsiz davranmadan dıwlrda olmanın hiçbir zararı olmaz
0 oy
(124 puan) tarafından
Bir yere cıkmadıgı için öyle venjm bebegımde öyleydi her yerde ağlıyor eve de gelenlerede bakıp bakıp dudak büzüyordu kendi yaşıtları ile biraz kaynaştı sonra dışarı cıkardım oyun vs derken alıştı senin bebeğin kücük oldugu için yaşına uygun oyun arkadaşı alabilir veya gittiğiniz yerlerde oyun vs güzel vakit gecirmesini sağlayabilirsin
tarafından
Işte bu korona belası hep bunlara engel anne baba kardeşlerimizle bile görüşemiyoruz ki.. :(((
(124 puan) tarafından
Şöyle insanlarla mesafeni korursan bişey olmaz temasta bulunmasın yeter sonra alışır zamanla
tarafından
Şu yasaklar bitsin çıkarıcam mutlaka sağol

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 713 göst.
3 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde cancan33 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 232 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eyvallah (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 215 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,822 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,176 soru

23,661,078 cevap

308,966 kullanıcı

...