0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Kızlar bayram temizliği yapıcak mısınız ben çok zorlanıyorum ya bide oruç tutuyorum evi kaç gündür silemedim viledam da bozuk bi ara elimle sildim mahf oldum ya vücudum tutuluyor kemiklerim arıyor böyle gözümde her yer sanki tozlu pis kafayı yicem ya sizler neler yapıyorsunuz

19 Cevaplar

0 oy
(12,810 puan) tarafından
Bende bugün başladım zaten bayramdan sonra taşıncam arkamdan laf etmesinler :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gwlen giden olmayacağı çok önemsemiyorum zaten çocuklar var öplen olmadan tekrar dağılıyor
0 oy
tarafından
Benim bitti temzlik hamile olduğum için ancak yaptm canm
0 oy
tarafından
Korona yım temizlik yapıyorum biraz daha yapmazsam ölücekmişim gibi hissediyorum mecbur bütün dolaplarımı bitirdim yarında halılarımı göndericem cam balkon etraf sil süpür bitti çok yormuyorum kendimi zaten evdeyim 
tarafından
Geçmiş olsun canm nasilsin nasil gidiyor
tarafından
Elhamdülillah çok kötü olmadan atlattık ama artık çok çok dikkat edecegim hafif geçirmemize ragmen yine insanı perişan ediyor
tarafından
Allah korusun insallah bidaha olmazsinz canm
0 oy
(835 puan) tarafından
Bende bugün başladım canım benimde Vileda eskidi attık bende oruçlu halimle elimle sildim süpürdüm valla dip köşe girdim
0 oy
(51,955 puan) tarafından
bugun evime geldim ortaligi topla camasir yika derken fena oldum bayram temizligini bayramdan sonra yaparim ☺️
0 oy
tarafından

Bir tek halilalarimi yıkıyacam.  Köyde başka bir şey yapmiycam.  Bayramdan sonra tasinacam inşallah

0 oy
(3,863 puan) tarafından
Oyle genel bi temizlik yaparim ama zaten gelen olmayacak  giden olmayacak onun icin pek yoramam kendimi
0 oy
tarafından
Yapiyorum canim. Kucuk odam nehirin odasi yatak odası camasir odasi bitti portmanto bitti. Salon mutfak banyo ve bakon kaldi of yazarken yoruldum 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Günlük temizliğimi yapıyorum haftalık ta 2 kere detaylı yapıyorum ekstraya gerek olmuyor. Bahar temizliği bayram temizliği falan gereksiz :) 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Bugün misafir odasından başladım dip köşe cam perde yarında diğer yerleri yaparım zaten kimse gelmicek ama olsun bahar temizliği gibi olsun 
0 oy
tarafından
Ben bitirdim ama bende bittim gecem hafta evimi serdim 
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Zaten benim hergunum bayram temizliği bayramdan sonra yapcam zaten kim gelcek hem kız kardeşimin sınavları bitiyor o kızıma bakicak ben yapcam :) 
0 oy
(6,962 puan) tarafından
Her gün bi oda yapmaya çalışıyorum evet beni de çok zorluyo dün salonu yaptım bugün mutfak yarına kaldı biraz iş:D yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum işte 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bem 20 gün önce tadilat boya yaptım 2 gun e bir yapıyorum kirlenmesin diye doğuma 4 gün kaldı o yüzden bisey kalmadı yani günlük yapıyorum artik
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bugün bitirdim öldüm  ama
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Gunluk temizligimi yapıyorum sadece. Bi fazladan camlari sildim. 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bayram temizliği yapmayacağım ama sonrasında yaz temizliği yapacağım boya badana halılar yıkanacak çok iş var cookk
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben yaptım da noldu yanda inşaat illaki yine yerler toz oluyo kafayinyicem

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 729 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde gamzeee123 (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 566 göst.
0 oy
2 cevap 170 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,213 puan) tarafından soruldu

411,605 soru

12,391,185 cevap

43,801 kullanıcı

Kategoriler

...