0 oy
718 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,400 puan) tarafından

Bi beden kucuk mu almalym kizlar kararsz kaldm

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Senin tercihin tabi ama bu kadar para cok bnce ya bi korseye:ermm: evet cnm bir beden kucuk alinir genelde korseler

(6,400 puan) tarafından
Kilolarim gitsin de 500 tl olsa bile alrm mecburm bi bel bolgemde fazlalk var ve ne yaptiysam gitmiyolar bacaklarm baska bi insana ust tarafm baska bi insana ait gibi
tarafından
O zman insaalalh ise yarar:)
-Reklam-
0 oy
(104 puan) tarafından
Bu farklı bir korse fiyatı pahalı ama etkisi çok büyük zırh gibi en geç 1 haftaya şekil veriyor bende kullanndım dogum sonrası çok sıkı oldugundan kendi bedeninize uygun almanız gerekiyor kendi sitesindede yazar zaten. Şiddetle tavsiye ederim.
(6,400 puan) tarafından
Exclusive nasil bi kodel ne ise yariyo farki ne acaba
(104 puan) tarafından
Kopca aralığı daha geniş inceldikce kademe atlıyorsunya o daha geniş aralıklı oldugu için daha sıkı oluyor haliyle cm olarak daha fazla inceltiyor
(6,400 puan) tarafından
Kiz baktm ama simdi o 300 lira ayrica renkleri hosuma gitmedi pembe ve gold kalms
(104 puan) tarafından
Ben aldıgımda siyahı da vardı sorun yok canım öyle gözle görülür ahım şahım bi farkı yok zaten latexten. Gonul rahatlıgıyla kullanabilirsin
(6,400 puan) tarafından
Anladm canm tesekkurler
0 oy
tarafından
Ben normalde 38 40 giyiyorum m beden almıştım tam oldu toparlama açısından küçük alırsan hayatta hareket edemezsin nefes bile alamazsın kizzz
(6,400 puan) tarafından
Peki yamunadan mi almstn
tarafından
Yok yamuna bana   çok tuzlu geldi kız 2 kat fazla bunun parasi
tarafından
Secil korse var instada
(6,400 puan) tarafından
Kiz ayni olur mu oyi gelir mi bilemedm ya eylul ozturkte bunu onermisti
tarafından
Adı değişmiş sahibi secil hanım waistkorse1 diye sayfa
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Ovvww cok para canım memnun kalirsan yaz buraya 
(6,400 puan) tarafından
Tamam canm yazarm❤
0 oy
(4,876 puan) tarafından
249 çok fazla buna nette tugba korse vardı sanırım bence ordan al  
(6,400 puan) tarafından
Canm cok onerdiler ya bunu burdan hatice de kullanmsti bunu o da eski kilosuna donms hemen
(4,876 puan) tarafından
Bu  korsenin  benm söylediğimden  tek farkı bu isim yapmış bendeki de aynısı
(6,400 puan) tarafından
Link var mi canm bi bakym?
(4,876 puan) tarafından
Ben kullanmıyorum ama instagramdan tugba korse yaz baya  takipçisi var
0 oy
(2,557 puan) tarafından

Ben baska bi siteden dha ucuza almistim askilisini sakin askili alma :ermm: ben askilarini kesmeyi dusunuyorm cok rahatsiz ediyo

(6,400 puan) tarafından
Ayni marka mi?
(2,557 puan) tarafından
Yamuna değil ama lateks kumaşı aynı
0 oy
tarafından
Canim ben de yamunanin askılı modelini kullanıyordum çok etkiliydi doğumdan sonra tekrar takicam tavsiye ederim 
(6,400 puan) tarafından
Askili rahatsiz ediyo dems bi arkadas askili ile bunun farkı ne?
tarafından
Askisizin rahatlığını bilemiyorum canım ama ben askilida çok rahatım hatta korseyi eşimle güç bela takıyorum ama sonra üzerinde bişey yokmuş gibi rahat hareket ediyorum tabi biraz sıkılıyorsun ama bu korse mucize gibi taktiğin anda etkisini gösteriyor ben geçen sene 300 liraya almıştım eğer düşünüyorsan kaçırma bence canim
(6,400 puan) tarafından
Alicam canm esimle konstm :D zayifsin diyo kafayi yemis o da ayri :D ama askisizini alicam
0 oy
tarafından

Parasıda güzelmiş :O

(6,400 puan) tarafından
Kilolar gitsin de :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 704 göst.
0 oy
13 cevap 431 göst.
0 oy
18 cevap 653 göst.
0 oy
6 cevap 467 göst.
11 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gvrcnn (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,583 soru

24,416,963 cevap

351,307 kullanıcı

...