0 oy
318 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Ev Sahibi ile iyi bı kavga ettik.  Tansiyonum yükseldi acile geldim serum takıldı.  

1. Ama ilk avales diye ağrı kesici. Yazmış hastaları karıştırıp. Dikkatimi çekti. Serum takılıyor. Du Hamileyim bu ne ilacı dedim sonra doktor kusura bakma dedi.  Parol ağrı kesici olarak değişti. Bu sefer de hemşire. Başka hastanın serumunu karıştırdı bu serum benim değil diye inatlaşınca doğru ilacı getirdiler.  :angry:

7 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
E yuh yani bu kadar mı ihmalkarlik olur
tarafından
Sinirim bozuldu
-Reklam-
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Bende doğumdan çıktım doktor 3saat birşey yiyip icmiceksin dedi aradan yarım saat geçti hemşire gelip elime 3tane hap verdi bunları iç dedi tamam dedim bi anda aklıma geldi doktor 3saat yiyip icmicen sorun olmasın dedim aaa sen doğumdan mi çıktın yenimi çıktın dedi evt dedim ayy pardon yanlış oldu dedi aldı gitti kim bilir kimin ilacı kan sulandırıcı olabilir kalp ilaci olabilir bebek emiyor bilmeyip icseydim benim ve bebeğimin başına kim bilir neler gelecekti 
0 oy
(835 puan) tarafından
Bu kadarda olmaz canım yaa sonuçta hamilesin ya o ilacı taksaydi milletin kafası nerde acaba bide tıp okuyolar
0 oy
(122,627 puan) tarafından
anaam cok gecmis olsun
0 oy
(12,667 puan) tarafından
Bunu ben de yaşadım hamileyken ağrı kesici için gittik baktım bulantı vuruyor dedim bu ne abla gebe yazınca bakmadım ben bulantı dır dedim diyo
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kız senin karnın da vardır bellidir uyarma a bile gerek yok. Saçmalamışlar resmen. 
0 oy
(78 puan) tarafından

Çok şükür iyi ellere emanetiz Allah sonumuzu hayretsin:wassat:

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 868 göst.
0 oy
10 cevap 316 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensim ve prensesim (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 470 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu

404,847 soru

12,127,714 cevap

36,491 kullanıcı

...