0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından
Post actim ne zmn aciklanir diye o sira aciklanmis esim atti yine puani hesaplanmamis heveslenmistik bu sene hoca olur gideriz buralardan diye hayalker kuruyoduk olmadi simdi 2 yıl daha bekliycrk heveside kalmadi zaten artik indan kucukler hoca oldu atandi esimin bide hafizligi var olmayinca olmuyor markete devam benimde moralim bozuk ama esime yansitmiyorum boşver duzenimiz bozulmayacak diyorum kaynanagilde üzülüp duruyo dunya sonu gibi konu konu acti sizde durumlar neler

2 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından
Kısmet böyleymiş demek ki sıkmayın canınızı bakarsınız başka yerden bir kapı açılır bizim öyle oldu eşim ziraat mühendisiydi kaç defa sınava girdi olmadı en son bayilik sınavına girdi dükkan açtı ama akrabalarla hep sıkıntı oldu sonra artık son çare komiserlige başvurdu kazandı 1 sene eğitim gördü çok zor geçti benim için çok şükür şimdi işimiz oldu düzenimiz oldu zamanla herşey oluyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde moralim bozuldu yaaa şimdi baktım :( 
tarafından
Benim de maalesef olmadı bu sefer rüyamda bile atanmış görüyordum kendimi geçen girdigime göre netlerim daha iyi ama puan düşük kaç senedir uğraşıyorum bir türlü olmuyor bakalım gene erkekler işini kuruyor ise giriyor bayan olarak biz ne yapalım onca yıl çabala evde otur
tarafından
Canım peki kaç puan aldın? Ben mecbur fahri hocalık yapcam Allah izin verirse. Geçen sene 50 puan üzerini fahri için aldılar. Bu sene de herhalde o civarda puan ister. Benim puanım 56 malesef :( kpss puanı ile anca 60 puan olur sınır yani. Fahrilik için uğraşıcam inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 302 göst.
21 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mami (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 692 göst.
0 oy
17 cevap 502 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,073 soru

12,329,744 cevap

39,188 kullanıcı

Kategoriler

...