0 oy
396 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (23 puan) tarafından

Kızlar hep sorulmuş anneler gününde annenize k.validenize ne hediye alacaksiniz diye .Bence sadece evlatlar annelere hediye alacak diye bi kural yok bunu her ne kadar eslerimiz kabul etmese de :) ve ayrica benim ilk anneler gunum olacak nasip olursa ben annemden ve k.validemden de hediye beklerim .Sizce de öyle degil mi .Ben ozel gunlere cok onem veririm anneme de k.valdeme de hep aldım hediye annemde benm dogum gunlerimi bos gecmez ama k.validem pek almaz bu anneler gununde de alcam hediye bakalm i bana almissa bende vericem hediyemi almamissa kendim kullanirim :)

8 Cevaplar

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Anam kocamdan hayır yok kaldık kaynana:D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben böyle şeylere takılmam ya anneler günün kutlu olsun demeleri bile yeterli 
(23 puan) tarafından
Orası öyle ama simgesel bile olsa ufak bisey beklerim ben
0 oy
tarafından
Ben takmam ya almış almamış önemli değil. Ki bende almam genelde. Herkesin düşüncesi farklıdır tabi bana gereksiz geliyo. 
(23 puan) tarafından
Olabilir tabi herkesin kendi düşüncesi
0 oy
(836 puan) tarafından
Ben annemle Kayınvalideme alcam ama kaynanam bana alacaksan benden hediye bekleme diyo ben beklemiyorum zaten
0 oy
(1,303 puan) tarafından

benim kaynana ilk torunu verdim kucağına Bi çiçek getirmemiş bide anneler gününü düşünecek. Bende almam oda almaz telefon açıp anneler gününü kutlarım oda aklıma gelirse.. :)

Ama imkanım olsa kendi anneme alırdım bayramdan sonra alacağımda.kaynanama almam. Oğlu isterse alabilir. 

0 oy
(168 puan) tarafından
:))) bnm kaynanam hediye alıcak eşimin doğumun gününe cagirdim bırak hediyeyi doğum günün kutlu olsun oğlum bile demedi ki geline hediye alıcak gel bunu benim kaynanaya de :)))))
0 oy
tarafından
Annem bu tür işlerin kapitalist sistemin dayatması olduğuna inanıyor özellikle bu günlerde alışveriş yapmaz protesto eder hediyede beklemez ")) k.validem de rabbena hep bana ") bana çöp almaz sağolsun onada oğlu alsın alırsa daha bana almadı gercide ama anasına alorsada niye aldın demem
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Hediye degilde tatlı bir söz güler bir yüz yeter 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 632 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.
20 Eylül 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (13,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 487 göst.
+1 oy
20 cevap 1,213 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,953 soru

24,613,076 cevap

364,182 kullanıcı

...