0 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından

Ömerim çok aşırı kansızmış Akdeniz anemisi testi yapılcak yarın ve bagırsak kurduna bakılacak dedi doktor çok canım sıkkın nasıl bu kadar kanı düşük olabiliyor anlamıyorum kan ilacı kullandık ama içmedi hep tükürdü malesef, bende de kansızlık var genetik olabilir dedi. Aşırı kansızlık çıkan bebeklerde nasıl yok izlediniz doktor ne dedi içimi ferahlatıcı şeyler söyleyin ne olur :'(

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum çok geçmiş olsun pekmeze limon sıkıp ver vitaminini yükseltiyor siyah çekirdekli üzüm mutlaka benim 5 ti kan değerim onunla ve keçi boynuzu özü ile düzelttim 11 oldu 
(25,196 puan) tarafından
Tamam cnm çok sağol bugun gidicez yıne kansızlığon sebebine bakıcak :(
tarafından
Benim sebepsizdi ilginç bir şekilde o dönem vitamin içmiştim ben demir ve diğer değerler yüksek kan beterdi doktor dedi nasıl olur böyle bişey ya demir eksikliğine bağlı olur dedi ya b 12 sonra vitamin aldım deyince onlar değerleri yalancı çıkarıyormus meğerse iki ay sonra bir gittim demir depoları bomboş. Dikkat et kuşum olacağı varsa oluyor işte et yiyendede oluyor yemeyende de geçmiş olsun Rabb'im hayırlı şifalar versin. Korkma Akdeniz anemisi huzursuzluk karın ağrısı yapar
(25,196 puan) tarafından
Çok sağol canım benim. İnan yedirip içirsiklerime öyle dikkat ediyorum ki her faydalı şeyi yediriyorum ama vücut kabul etmemiş vitaminini :( huzursuzluğu ve karın ağrısı olmuyor hiç öyle çok sakşn uyumlu Bi bebektir hiçbir belirti hissetmedik o yüzden çok şaşırdım. B 12 ve demiri de düşük çıktı çok :( bagırsak kurdu olabilir dedi o Olsun yeterki en azından ilaçla geçiyo diyorum bende Allah dermansız dert vermesin
tarafından
Amiiiiiiiiiiiin kötüyü hiç düşünme . Akdeniz anemisi olsa karın ağrısı olur ateşi olur benim öğrencim öyleydi en basiti karın ağrısı olur durmaz bebek. Maşallah bildiğim kadarıyla uykusu falan da güzel. Bazı vitaminler yemek yemeyle olmuyor işte illa ilaç desteği gerekiyor demekki. Tekrar geçmiş olsun canım benim Ömer'e Rabb'im şifa versin
(25,196 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun. Evet uykusu falan düzenli sadece gece emmek için çok sık kalkıyo. Karın guruldaması oluyo geceleri ama onuda gazdandır diye düşünüyorum. Ateş falan Allaha şükür olmuyo
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bizimkide öyle dün öğrendik daha yeni doğum gününü kutladık  doktor aşırı derecede vitaminsiz dedi hele kan değerleri çok çok kötü düşün yürümesine engel oluyormuş tedavi başlattı inşallah düzelir  ikimizinkide 
(25,196 puan) tarafından
Ah yavrum kıyamam venımkide cuma günü dogum günüydü ama erteledim güzel sonuçlar almadan yapamam :( nasıl bir tedavi verdi canım
(1,331 puan) tarafından
Valla ilaç verdi vitamin  sütü kesmemi günde bir kere vermemi söyledi süt ye yapıyor dedi    korkma canm inşallah iyi olurlar senin çocuğun yürüyor mu
(25,196 puan) tarafından
Canım benimki süt içmiyo beni emiyo 1 yaşında. Daha yürümüyo tutunarak gidiyo sadece koltuga falan
(1,331 puan) tarafından
Bizimkide öyle tutunarak az bişey gidiyor ama gücü yok Allah iyi etsin
0 oy
(5,910 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hiranurda da cikti kansizlik selin :( istahsizliginin uyku bozuklugunun kilo almamasinin sebebi oymus ne yazikki ve ben 4.aydan bu yana kesintisiz bestiron kullaniodum 4.ayda doktorumuz ferrum damla vermisti ben bestironun iceri temiz die onu kullandim ama hicbir faydasi olmamis doktorumuz smdi ferro sanol b verdi 10ml dedi portakal seviosa onla ver dedi icimi zor bir ilac dedi eger bu ilaci kabul etmezse ferrum housman 5ml dedi hafta da 2gun kirmizi et sut urunleriyle birlikte verilmicek sut urunleri yiceklerin demirini yok ediomus yumurtada cok fazla varmis bide ben hep oyle verdim ama yine kansizlik cikti iste su bir hafta olcak kullanioz bakalim ilaci 3ay kullanilacak dedi cok zor veriom ama ypcak birsey yok insaAllah duzelir :(

(5,910 puan) tarafından
Alla alla ya omerde belirti ykktu ve eminimki sen gul gibi bakiodun haber et canim insaAllah anemi yoktur
(25,196 puan) tarafından
O kadar şaşırdım ki hiçbir belirti ile gitmedik normal rutin kontrole gittik 1 yaşında oldugu için kan tahlili yapıldı orda çıktı canım. Ne kadar yiyip içse de bi maddeden dolayı vücut vitamini kabul etmiyormuş istersen şişe şişe pekmez içir dedi. İlaç verdi işte bugun başladık
(5,910 puan) tarafından
Aynen oyle kuzu valla bende o kdr pekmez ceviz kuzu eti verdim hep yine dusuk cikti hangi ilaci verdi canim insaAllah duzelir hemen ya kiyamam ben onlara omercigi cok seviom ben ya cok tatli
(25,196 puan) tarafından
Canım benim inşallah sizinde düzelir ya Allah razı olsun bizde gelinimizi çok seviyoz:) ❤️ ❤️ ❤️ kırmızı beyaz kutulu Bi kan ilacı cnm şimdi mutfakta ilaç kalkamıyorum bakınca yazarım sana. Şişede şurup tek kullanımlık. Bide polivit verdi multivitamin
(5,910 puan) tarafından
Haha deli ☺️tmm kuzu sifa olsun omerime ♥️♥️♥️
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla kizimda da var doktora dedim icmiyor dedi meyve suyuyla ver yasaktan sonra deneyecegim 
(25,196 puan) tarafından
Çok sağol cnm :( Allah şifa versin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 314 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
17 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma belgin (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu

410,533 soru

12,349,460 cevap

40,371 kullanıcı

Kategoriler

...