0 oy
588 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ablamlar karı koca bankacı ve çok zenginler, ev almışlardı 4 yıl önce ben düğünde takılan bileziklerimle yardım etmiştim onlara. Bu sene de biz ev aldık 10 bin ya 10 bin lira yardım istedim arkadaşa vericez diye vermediler. Şuan ben çalışmıyorum atanamadım eşim memur galiba hemen ödeyemeyiz diye ama eşime karşı çok mahçup oldum ve çok üzüldüm evet o ev kalmadı yine de allah yardım etti aldık ama kalbim paramparça:( 

20 Cevaplar

+1 oy
(13,316 puan) tarafından
Vefasızlık etmişler üzüldüm valla ne desek boş. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sıkma canını üzülme boşver eşine sımsıkı sarıl hepsi geçer 
+1 oy
tarafından
En azından yüzünü gördün bir daha yardım istediğinde yok de sende iyilik timsali olma bunlar hep ders
tarafından
Şimdi iyice zenginlediler bize ihtiyaçları kalmadı ki
tarafından
Belli olmaz canım o işler gün gelir Allah muhtaç ediverir aynı anneden babadan çıkıyorsun ama karakterler benzemiyor
tarafından
Evet çok değişiktir ablam
(12,778 puan) tarafından
Öyle demeee düşmez kalkmaz bı Allah'tır bı gün muhtaç olurlar elbet
0 oy
(123,237 puan) tarafından
hayat boyle kime iyilik etsen kotulugu ilk ondan goruyon
tarafından
Ve maalesef öz be öz kardeşinden. .
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Keşke vermeseydin en baştan bileziklerini daha da geri vermezler o borcu artık soyle bence ablana ben sana senin zor zamanında verdim şimdi sıra bizde sen niue yardımcı olmuyorsun falan de işlerini halletmişler geri çekilmisler vaybe ablaya Baksen
tarafından
Borçlarını ödemişlerdi canım tamam dedim kapattım bir daha açmayı düşünmüyorum telefonlarını bitti benim için.
(2,174 puan) tarafından
Yani ablandir yine bişey diyemiyorum canm aynı kanı taşıyorsunuz keşke böyle olmasaymis ama olmuş maalesef
0 oy
(3,676 puan) tarafından
E dünya böyle şaşma cnm Allah muhtaç etmesin
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Yaaa canım benim vala içim ciz etti:( haklısın bence kırıldığını bilsin, ne ayıp ya vala yuh yani. Ben atanamadım eşim memur. Ablamın durumu kötü idi, düğündü kalkıp alyansını satıp düğünüme çeyrek attı, beni küçük düşürmemek için... Yani ne bileyim vefasizlık diz boyu ablanda. Sen üzme canını. Elbet rabbim yoluna koyan sizin işi
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun maşallah ablanıza
(1,095 puan) tarafından
Biz 2 kız kardeşiz, vefa başka birşey canım
0 oy
(109 puan) tarafından
çok ayıp etmiş insanın zoruna gider haklısın ama eşime karşı mahçup oldum diye düşünme senlik bi durum yok
0 oy
(387 puan) tarafından
Dur bak ben başıma geleni anlatayım da moralin düzelsin :) biz de ev alırken eşimin babasından kalan evi sattık bir de ablası var onunla parayı paylaşacaktık. Dedik ki biz sana hakkını 1 yıl sonra ödesek olur mu. Olur dedi kabul etti. Evi mayısta almıştık 1 sene sonra temmuz ağustos gibi ödeyebildik bizden faiz istedi bir kaç ay için. 80 bin i 120 bin yapmış :) ödedik ama sildik. Kendisi bir kardeşten oldu ki tek kardeşi çocuklarımızı da bir dayıdan bir haladan mahrum etti. Ben paraya değil çocuklara üzüldüm yoksa 40 bin ne ki alan için de veren için de biter 
0 oy
tarafından
Ayyy çok ayıp etmiş ablan
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Çok ayıp etmisler
0 oy
tarafından
Üzücü bir olay ne diim 
0 oy
tarafından
Sevinmelisin bak 10 bin liraya gercek yuzlerini gordun. 
0 oy
tarafından
Haklısın canım ya eviniz hayırlı olsun musmutlu yaşayın inşallah içinde ❤️
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Ben de benzer durumu yaşadım.mesafemi koydum.
0 oy
(5,139 puan) tarafından
En yakınlarımız değil mi zaten bizi üzen 
0 oy
tarafından
Iste insan kendi canından bile fayda olmadığıni böyle böyle hayat öğretiyor. Bosver sizin yaptığınız iyiliği Allah bilsin bir daha da hakettikleri gibi davranışını 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Insanlarda merhamet kardeşlik akrabalık kalmamış 
0 oy
(2,530 puan) tarafından
ee senin bilezikler noldu geri verdiler mi 
tarafından
Evet canım ödemişlerdi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu