0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından

image

ömbkbbjoobbbb

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Banada henüz bişey yok ama yine başvuru yaptım bakalım bunu da mı reddedicekler resmen pandemi destekle dövüş ediyorum 

image

tarafından
www.türkiye.gov.tr

Gir ordan giriş yap arama butonuna pandemi yaz ordan bi bildirim çıkacak önüne pandemi başvurusu yap diye oraya tıkla ordan başvuru yap
(6,912 puan) tarafından
Annem de de süreç devam ediyor yazıyo :(
(6,912 puan) tarafından
Tmm rahim teşekkürler bı bakiyim annemin TC sini alıp da
(549 puan) tarafından
Sabahta kapsam dışı yazar bana öyle yapıyor namuzsuzlar :) verseler ölürler babalarının parasını veriyorlar sanki
tarafından
Bizden alınan yine bize gelecek di sözde saat yazarım yine bakalım napcaklar çok merak ediyorum :)
-Reklam-
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Yok canm çıkmamış belki yatar bir iki güne banada yatmadı
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Yoğunluk varmış ben hiç bakamıyorum ya çıkmamıştır da gerçi
0 oy
tarafından
Nerden bakiyorsunuz ve başvuru mu yaomak gerekiyor
0 oy
tarafından

Benimde böyle yazıyo yaa acaba tc son rakama göre mi bakacak farklı bi günde mi bakmamız laızm 

image

0 oy
tarafından
Aslında yasakta çalışamayanlara vermeleri lazım..çalışan da alıyor ne yazık ki
(1,244 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Çok şükür adaletli bir yorum okudum pandemi postlarinda. 17 gündür dükkanımız kapalı dükkan kirasi ödüyoruz ev kredisi ödüyoruz ama sadece 1100 lira verdiler. Ama kadının esi çalışıyor ama yetmiyormuş ihtiyacı varmış çıkmamış ta zenginlere çıkmış gıbı yorumlar okuyunca tuhaf oluyorum
tarafından
Benim eşim de oto sanayide çalışıyor dükkanı var cumadan beri evde..10 gün daha evdeyiz..kiradayız aidat fatura 2 çocuk var..sadece ben orucum eşim tutamıyor gün içinde yemek yapıyorum tekrar..araba taksidi var ödencek mutfağa haftalık 300 civarı harcıyorum zaten..başka borçlar da var..napacaz bilmiyorum geçen hafta 300 tl verdi şimdi mutfak boşaldı bu hafta nasıl alışveriş yapıcam bilmiyorum. .çamaşır makinem bozuk elde yıkıyorum 2 aydır çıksaydı makine alcaktım gerekirse aç kalırdım..çalışana neden veriliyor anlamıyorum zaten evine para götürüyor..sigortamız da yok üstelik araba da var hacizli senetle ödüyoruz satamıyoruz da
(1,244 puan) tarafından
Evet benim eşimde oto tamircisi sanayi de. Kapalı dükkanı ee 1 inden birine kira ödüyor 30 unda dükkan sahibi aramış istiyor yani ee ödedik krediler geldi öama ödeyemiyoruz yanj eksi hesaptan çekilir diyo esim 3 aylık bebeğim var. Doğum parası ile bez ıslak mendil alıp stok yaptım allah'tan. Dediğiniz gibi 2 kişi olmamıza rağmen mutfak masrafı bitmiyor.   Yaa 17 gün sonra yazlıkçılar vs gelirde işler açılır kendimizi toparlarız diye teselli oluyoruz.
tarafından
Kaportacı mı cnm..benimki boyacı..kaportacılar daha iyi alıyor eşim dükkana da ortak zaten..ev sahibi aradı bugün kira isteyecek diye korkuyordum tam tersi ihtiyacın vsr mı diye sordu..akrabamız anlayışlı insan..yasak olmasa akşam daha çok iş çıkıyor gece geliyor eve ama 9 ve 7de başlayınca işler de gecikti..bir an önce normale dönsek de toparlasak..eylül ayında okula başlayacak kızım yine bir dünya masraf olcak..
(1,244 puan) tarafından
Hayır oto elektrikçi . 2 kaynım kaportacı ağrıdalar .1 kaynimda elekrikci oda ağrı eşimde elektrikçi balıkesir edremit teyiz. Eşim 12 yıldır burda. Allahtan ev aldı 4 sene oldu alali. 6 sene kredisi kaldı işte bide dükkan kirasi faturalar vs ödüyoruz.  1 buçuk senelik evliyim ama salon takımım yok. Güya bu yazın alacaktık ama nerdee.
(1,244 puan) tarafından
Cidden marketler eo yakıyor ya. Hani abur cubur tarzı da hiç yemeyiz sevmeyiz ama market eksiği bitmiyor valla. Eve 120 elektirik gelmiş dükkana 100 lira
 Çok zor. Bu arada eşinize kira yardımı verdiler mi güya verecekler ama bakalım
tarafından
Çok zor bu dönemde eşya almak..işte brnim de çamaşır makinem yok..bir mahkememiz vsr onu bekliyoruz eşim kaza geçirmişti sigortadan para vereceklerdi 4 senedir bekliyoruz yani..alsak bile borçlara gidecek zaten
tarafından
Yok cnm kira yardımı almadılar ama askıda fstura ile evdeki su faturası ödendi brnim öğrenci kartıma 250 tl yattı o da her yerde geçerli olmuyor
(1,244 puan) tarafından
Rabbim hepimizin yâr ve yardımcısı olsun. Inşallah verirler kira yardimi. Nu yasaklardan sonra işleri açılır bizde refaha ulaşırız allah'ın izniyle
tarafından
Amin inşallah cnm..hayırlısı olur sağlığımız yerinde şükür çalışır öderiz
0 oy
(2,321 puan) tarafından
PTT kitlenmşti nasıl girdin :)
0 oy
(162 puan) tarafından
Benimde böyle
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Walla bizim komşu parayla oynuyor bugün ona vermişler. Yine de cok şükür ama okullar kapalı eşim çalışmıyor.  Bize vermeleri mantıklı degil miydi?bende cok üzüldüm 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 617 göst.
18 Mart 2020 Aile kategorisinde çetrah (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
6 cevap 403 göst.
24 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.

406,133 soru