benim görüşüm başlıktaki gibi oldu 3 yıla giden evliliğimin ve toplamda 5 yıllık olan birlikteliğimizin sonucunda.
ne altini ne parası ne fikri kardeşim bi salin gençleri yeni evli çiftleri istediklerini yapsınlar. birseyine el koymayın uzak durun yani biraz. ben eşime bi iki ay öncesine kadar asla birsey demedim. altınlarımizi, düğünde takılan paralarımizi, saf esimin amcasinin borcuna verdiği arabasını, ****** gibi çalışıp babasından anca harçlık almasına ağzımı açmadım. ama hep ver ver. kıçına giymeye don yokken babana da tatli almayiver. emeklisi var babasının, is makinesi kirada calisiyor e iyi kotu zamanında yaptığı islerden alacakları geliyor daha ne veriyorsun yani. bi tatli da degil olay ama artık battı yani. kotu dua edilmez istemiyorum etmek ama her namaza durduğumda aklıma geliyor vallahi. annem kocana kotu dua etme size donup dolaşıp gelir ben ettim bak halimize der ama o kadar ***** ki o kadar ***** ki. ***** deyince de alınır. yemin ederim bıktım kopsa verecek yani o derece. hem de diyor ki babam yüzünden bu haldeyiz iki saat sonra ne yapsam diye düşünür. Allah aşkına ne diyeyim ben böylesine.