İçimden size anlatmak geldi ☺️ .
Biliyorsunuz bir kızım birde oğlum var kızım 3 yaşında oğlum ise 11 aylık ☺️ neyse başlayın anlatmaya .
Oğlumu uyutmak için yatak odasına gittim kızım gelmedi ben odada uyutmaya çalışıyorum falan su sesi gelip duruyor benim kız lavabonun çeşmesinin başına geçmiş neyse ben seslendim beren su sen napıyorsun orda o su neden hâlâ akıyor diye 15 20 dakkadır su akıyordu yanıma geldi ben seslenince baktım omzu ıslak neden suyu boşuna akıtıyorsun bak üstünde ıslanmış dedim geçti yanıma yattı oda.
Neyse oğlum uyudu kızım uyuduğunu gördü bana dedi ki anne ben Mirza Batı'nın oyuncaklarını yıkadım dedi öyle baktım kaldım yüzüne gel bak gel göstercem ben sana dedi götürdü beni çeşmenin başına.
Oyuncakları oğlum balkondan yola atmıştı bende komşunun çocuğu çıkınca sepete kattırmıştım malum dışarı düştü kattım çeşmenin içine yıkmak için çocuklarla uğraşırken de unutmuşum.
Neyse kızım gösterdi bana bak ben bunları yıkadım ama sabun dökmedim dedi bende tekrar açtım çeşmeyi sabunla yıka madem dedim ☺️ ben bilmiyordum senin bunları yıkadığını güzel kızım benim dedim oda bana annecim sen bana senin odanda kızdın bende geldim dedi ama ben kızmamıştım öyle söyleyince üzüldüm sarıldım ona güzel kızım benim ben sana kızmadım ki dedim.
Güzel yürekli kızım benim kardeşinin oyuncaklarını yıkamış ♥️
Uzun oldu biraz ama sizinle paylaşmak istedim canlarım ☺️♥️