Arkadaslar bugun görümcem aradı esin neden tele bakmıyor diye bende calısıyodur dedim ara bugun köye gidecez ara haber et diye aradım söledim sonra tekrar aradı 6bucukda gidecez faln bende actır duş alsın öle dedim yemegin faln hazırmı dedi kahvaltılıkla yicez dedim geldiler eve kızartma yapacaktım girdi iceri daha hazır degilmi ne zmn cıkacaz faln dedi bnde simdimhazırlarım kolay dedim kızartırken tüp bitti allahtan aücük tüp vardı yaptım koydm bide yemicez dediler ben cocukla ilgilnrken faln yediler bitirdiler tamm yensin ama ne bilim bahane bulmaya ne gerek esime dedim gitmek istemiyom cocuk rezl olur 1günlüge dedim boya yapacaklar 1günde döneceklermiş boya yplırda ev temizlenmezmi sofrada cocuk uyutıyom bn kenarda konu acıldı bnm gitmicmle ilgili bende esim götrmüyo dedim enişte hmn atladı neden gitmyon yaln sölme fln diy esimde 1günlüne rezil olur boya kolusu faln diye esim sıgara icmk icin cıktı bnde sofra toplarkn hic kalkmadı kalkmasın muhtac degilmmcok sükür ama arkamdan bişyler diye ne dediklerini duymadm ama esimn ve bnm ismimn gectgini duydum bn girince suyorlar gidince devam telde biriyle konusurkende öle gelmicekde neden bilmem gelmicekmiş vs diyo gittiler nese ki bn kaldım ama kafama takılıyo bişyler sanane yani bni esim götrmüyo size noluyo da gidecek olan ben gitmicek olan yine ben ne karısıyonuz da laf ediyonuz konuşunca rahatlıyom o yüzden yazdım k.b uzun oldu