0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,094 puan) tarafından

Kizlar kızımın dünden beri karnı agriyodu ama başka bişiyi yoktu gece ağlayarak uyandı baktim ki ishal olmus değiştim onu çocuğa tuttum cocuk yanıyo ateşi 38.5 ateş düşürücü verdim soğuk uyguladım neyse düştü sabah kusarak uyandı yine ateşlendi hemen sağlık ocağına götürdüm ateş düşürucu verdiler kulağında ve boğazında hafif kızarık var dediler eve geldik cocugum ateşi asla dusmuyo ne yaparsam yapayım tekrar gittim serum taktılar soğuk uyguladık birazcik düştü ama tam degil 38 i asa dusmuyo tahlil verdik sonuç bekliyoruz sonuca gore çocuk acile goturucez izin alip simdi ilaç verdim tekrar uyuyo basında nöbet tutuyorum ne olur dua edin yavrum için cok korkuyorum ya :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kan tahlili verseydiniz keşke. Rotavirus olabilir
(7,094 puan) tarafından
Kan alamadılar damar yolunu bulamadılar cok denedik ama olmadi serumdan sonra denedikleri için olmamis idrar tahlili aldilar
-Reklam-
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah apandisit falan olabilir mi baktılar mı 
(7,094 puan) tarafından
Aminn çok saol Hayır kuzum oyle bisiy bakmadılar cok kucuk daha 3 yasinda olabilir mi ki oyle bisiy
(1,499 puan) tarafından
Benim oğlum geçen sene kusma ishal ateş ve karın ağrısı ile gittik tahlil yaptılar tomografi çektiler öyle bildiler acil ameliyat olduk ama oğlum 9 yaşındaydı seninki daha küçük arkadaşın biri rotavirus demiş belki öyle de olabilir inşallah önemli birşey değildir
(7,094 puan) tarafından
Şimdi daha yeni geldik hastaneden ateşi 39.4 e kadar çıkınca korktum tekrar götürdüm bigazinda ve kulağında iltihap var dediler
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Sanki rotavirüs gibi geldi bana belirtileri. Ona dair bir şey dediler mi veya tahlil yaptılar mı?
(7,094 puan) tarafından
Hayır hiç demediler idrar aldılar kan bakamadılar bulamadılar damar yolunu hep deldiler yavrumu
(2,493 puan) tarafından
Keşke baksalardı ya. Belirtiler rotavirüs belirtisi.
(7,094 puan) tarafından
Yeni geldik hastaneden ateşi çok yükselince korktum tekrar götürdüm boğaz ve kulakta kızarıklık var dedi
(2,493 puan) tarafından
Öyleyse geçer canım antibiyotikle falan biz bir ayda iki defa götürdük o yüzden. Rotavirüs olmasın da
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ay kıyamam ya ALLAH şifa versin inşaallah 
(7,094 puan) tarafından
Amin kuzum çok saol Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 136 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 679 göst.

Kategoriler