0 oy
702 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Canlar merhaba Allah nasip ederse lise bitiyor temmuzda sonra kpss giricem ve inşallah güzel puan alırsam gardiyan olmak istiyrum aranizda gardiyan olan varmıdır acaba bana tecrübesini anlaticak arkadaş  şimdiden teşekkürler

6 Cevaplar

0 oy
(54,512 puan) tarafından
bi arkadasin esi vardı ama şimdi o arkadas yok burda. gardiyanlik zor olmaz mi ya urkutucu geliyo bana
tarafından
Haticeyi mi Dion cano
(55 puan) tarafından
Ben zorluğunu düşünmüyorum ki yapabileceğime eminim inanın okadar çok istiyrum ki inşallah olur
(54,512 puan) tarafından
evet canim haticeyi dedim. Allah gonlune gore versin insallah hayalin gerçek olur canim
(55 puan) tarafından
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim gardiyan canım
(55 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
tarafından
Evet yapilio içeri o şekilde aliniodi ama dedim ya şu anda mahkum yok calstgi cezaevnde yeni açılıo o yüzden gerek duymuolqe
(55 puan) tarafından
Ayyy kız işte en çok korktuğum şey o hiç test yaptırmadım çok şükür ama izlerken bile tüylerim diken diken oluyor
tarafından
Hhaaha bı sure sonra alisio heralde esimde ilk zamanlar tuhaf karsiliodu sokup cekyilar dio alisti herAlde mecburi oluo canım valla mahkum olunca tedbir önemli. Oluo umarım olursun Rabbim gönlüne göre versin
(55 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım inşallah olurum gerçekten çok istiyrum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bnm esim de gardiyan  cnm ama o sınavla  degil de uzmancavualuktan gecis yapti 2017 den beri çalışıyor 
(55 puan) tarafından
Anladım canım hayırlı olsun eşiniz içinde
(1,737 puan) tarafından
Saol cnm insallah olursun sende  allah gönlüne  gore versin
(55 puan) tarafından
Amiin canım benim
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Canım gardiyan alımları erkekler daha fazla alınıyor misal 2 bin kişiye alınıyor Türkiye geneli, ama kadın 400 kişi alındu bu sene ve çoğu yer erkekler 72 ile kapatırken kadınlar 79_88 arası felan kapattı sanırım . Ben de üni mezunuyum ve katipliği hezırlayom, geçen yıl ben de gardiyanlık olmak istedim eşim izin vermedi... Lise üniversite farketmeyo 79 alamn lazım oda en kötü... Zaten sonrası torpil felan dönüyor.. en düşük İstanbul oluyor puan olarak. Düşük alırsan oraya başvurursun İstanbul sanırım 74 ile kapattı
(55 puan) tarafından
Okadarini bilmiyorum ama ben Zonguldakliyim burayı arastrmam lazım yani olursa büyük ihtimal burası olur Ankarada dayimiz yok ama birazda nasip diye düşünüyorum
(1,521 puan) tarafından
Vala can sen daha bu işin içine girmemişsin belli ,artık merkezi alım kaç senedir çok az yapılıyor , alımlar artık böyle açıktan mülakatla yapılıyor, her yer referans istiyor, o olmadan zor yani. Ayrıca her ilin gardiyan alımı olmuyor çevre il ve ilçere bakacaksın, nasip tabi ama 4 yıldır  üni mezunuyum ve birkaç mülakata girdim referans bulamayınca kaldım öyle evlendim  şimdi, zabit katipliği için hazırlanıyorum orda bile dayıbıs asla almıyorlar, kazanırsam mülakat için AKP teşkilatına gidip hak isteyip üye olmayı düşünüyorum yani . A
(1,521 puan) tarafından
Birde şimdi baktım Zonguldak bu alımda 5 kadın 25 de erkek alıyor, o yüzden muhtemelen orası çok yüksek kapatmıştır, siz Allah'ın izniyle iyi puan alın
(55 puan) tarafından
Yaaa tüh benim şansıma işte Bolu da olabilir aslında eşimin memleketi ora belki olur Allah yardımcimiz olsun
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Ah ah geçenlerde alım cıktı man.yak gibi başvurmadım eşim istemedi napacan erkeklerin içinde de şöyle de böyle de konuştu başvurmadım 2 hafta sonra komşumla konuştum kızın arkadaşları gardiyan olarak calisiyomus çok rahatlarmis her gün servis alıp servis birakiyomus çok rahat oluyorlar dedi :'(

(55 puan) tarafından
Ağustosta yine alım olacakmis ozaman basvurursun inşallah canım bende çok istiyrum bakalım artık nasipte varsa olur
(1,621 puan) tarafından
Ay inşallah ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah valla bana nere denk gelirse faretmicek yeter ki sözleşmeli olsun
(55 puan) tarafından
Ayyy inşallah bakalım canım yeterki olsun da
0 oy
tarafından
Bende onu istyodum ailem izin vermedi kpps yi geçtim koymadılar sonrada ewlndmm:)))
(55 puan) tarafından
Beni ailem okutmadi maalesef ama o konuda eşimin hakkını yiyemem sağolsun
tarafından
Aaa maşallah tebrik ediyorum eşini kız bu dewrde helal vala❤️
(55 puan) tarafından
Sağolsun böyle güzel huyları vardır...
tarafından
Ne gzl vala

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde balporsugumom (15 puan) tarafından soruldu