0 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba.ben 8 yildir kaynanamgilnen birlikte otuyorum inanin cok zor.her seye karisiyor 2 oglum var onlari bile dovuyorlar birinin 5 birinin 6 yaslari var.her gun agliyorum (hep ah nale ediyor bana senin 2 cocugun var obiri oglumun yok diyorlar sende buna seviniyorsun (bana ne veren Allahtir! Diyorlarki Allah alir senden cocuklarini (su ramazan ayinda soyledikleri laflara bak (iyiki Allah yureyimi biliyor.hamile ola ola hep kavga ediyor konusmuyor bile benle.ben napiyim kaynanamla? Kocamda bana Sen hicbisey soyleme diyor yanlisda soylese sus diyor.bana diyor habercisin kocana soyluyorsun ben kime soyliyeyim ozaman?Allah neden bisey yapmiyor en azindan anlasinlar ben kotu biri degilim bikmisim herseyden kendimi oldurmek bile aklimdan keciriyorum.

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah neden birşey yapmıyor demen çok yanlış bir kere böyle şeyler söyleme canım. Hiç kimse senin evladına vuramaz o çocuklar şiddet olan bir ortamda büyüyorlar sen bunun farkındasın. Ailen yok mu çekilecek dert değil ben olsam çoktan çocuklarımı alıp gitmiştim.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim yardımcın olsun cnm ama şu ölüm kelimesini. Kullanmayın Allah rızası için ya. 2 evladın için yaşamak zorunda sın 

(4 puan) tarafından
Sagol canim.oyle zaten 8 yildir o yuzden duruyorum.simdi kocami mahkemesi olucak ya tutulursa?o zaman zaten olurum su evde
0 oy
(964 puan) tarafından
Cok ozur dilerim ama yaptginiz hic dogru degil çocuklarımı dövüyor ne demek çocuğuma kalkan eli kirarim ben ceker alir cocuklarimi giderim esimde ister gelir ister gelmez 
(4 puan) tarafından
Diyorlar torun bizim soverizde doverizde dun aksam 5 yasli ogluma oyle vurduki kulagina kaynatam.nedeni neden amcani opmedin
(964 puan) tarafından
Yaptığıniz yanlis gerçekten yanlis anlamayin dediklerimi ama evladima kimse vuramaz kimsenin hakki uok biz kadinlar ayaklaromizin ustunde durabiliriz esinle konus cekip gidicem çocuklarımı alip de oda gelir bence seninle mecbur degilsiniz onlara
(4 puan) tarafından
Canim kocamin mahkemesi var  (tutuklarlarsa onu atib gidemem yalniz birakamam (zaten her sey iyi olursa gidicez bu evden.tutuklarlarsa (olucem burda
(549 puan) tarafından
Ailen arkanda durmaz mı
(964 puan) tarafından
Ailenle konus hicmi arkanda durucak yokki
0 oy
tarafından
Allah sana hayirli kapilar acsin vurunca tepkini goster seni mi kovacaklar evden 
(4 puan) tarafından
I Bana bile bi keresinde vurdu kaynanam.dedim Bana neden vuruyorsun diyorki o vurmak degilki.hala Bana bile yalan konusuyorsun falan dedi esyalarimi atdi kocamda dedi gidelim ayri yasayalim.gitdik gidincede sonradan konusmaya basladik hep dediler gelin tek basina kalamiyoruz geldik. Geleni 2 aydir artik oluyorum
(1,697 puan) tarafından
Keşke geri dönmeseydiniz. Otursunlar kıçlarının üstünde bir başlarına. Sanki yanlarındayken kıymet mi biliyolar. İnşallah düzelir canım sen sabret Allah sabredenlerle beraberdir unutma
0 oy
(5,778 puan) tarafından
Bende kalıyorum cnm ama sen sussa susa böyle olmuş kimse çoçuğuma el kaldıramaz 
(4 puan) tarafından
Bi sey soyluyunce yuzsuzsun diyorlar.kocamda diyor sus
(5,778 puan) tarafından
İstediği kadar desin hiçte umrumda olmaz
0 oy
(6 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bende kalıyorum tek kayınvalidem ve kaynım ile kaynım evlenicek yakında inşallah ama kayınvalidem dünya iyisidir çalışıyorum yemeğimi temizliğimi herşeyimi yapar nere gittim nerden geldim karışmaz ama eş çok önemli eşin önce seni tutup sana saygı duyacak ki ailesi de öyle olsun ve emin ol baştan susmayacaktın sustukça daha fazla üzerine gelir insanoğlu Rabbim mübarek günde yardımcın olsun 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Canım senin erinde menimki kimi deyie haqlıda olsan sus 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Allah sabırlar versin zor.Yorumlarda ayrıldık sonra geri geldik demişsiniz,keşke geri gelemeseydiniz.  Hakkımızda hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Çocuklarını dövüyor ve sen bisey diyemiyor musun bu çocuk ilerde sana bunun hesabını sorar kimseye değil benim eşim çocuğa bağırsa ben ona nasıl kızıyorum hele ki kaynanam kaynatam dövecek kıyameti koparırım sen annesi anne güçlü olman lazım çek resti eşine boşarım seni de sizinle mi uğraşıcam de gerekirse boşa tazminatını alırsın en kötü sabah sabah çok sinirlendim k.bakma ama o evi yakarım yine de çocuğuma el kaldirtmam 
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Allah neden bisey yapmıyor demene takıldım ilk önce...tovbe estağfurullah, boyle kelimeler kullanma, Allah a isyandir bu... Allah kolaylik versin ama sen nedne bisey yapmiyorsun?! Benim çocuğumu dovecek kisi daha anasinin karnindan dogmadi, bin pisman ederim. Daha cocuklarini koruyamiyorsun canim kusura bakma, acacaksin agzini, yimacaksin gozuni, sen kimsin benim evlatlarima el kaldoriyorsun diyip yikacaksin ortaligi. Cekip gideceksin. Sen asıl kocana sor, niye bisey yapmiyoraun diye? Baska ev acamadi mi kac yıldır da karisina bu zulmu cektiriyor? Cok sinirlendim okurken kusura bakma.
0 oy
tarafından
Ozaman en başta kabul etmeyecektin 
tarafından
Bu ne kadar değişik bi düşünce en basta neyi kabul etmeyecekti  herkesin şartlı bir olmuyor  kadının yazdığı ve senin cevabın cok  yersiz olmuş
0 oy
tarafından
BEN,  BENİM KOCA TAM Bİ KAYNANA, AİLESİYLE 5 YIL KALDIM AYRILDIM ÜÇ SENE OLDU AMA PEK AYRILMAK SANILMAZ ÇÜNKÜ EŞİM KAYNANA MI ARATMAZ 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
6 sene kaldım sonra ayirdim şimdi haftada bi gelir bazen kalırım böyle daha iyi bisey desin biner arabama evime giderim .

Allah yardımcın olsun eşindede çok iş var senin yanında olmalı bi fırsat verdim mi öyle gidiyor ayrı eve çıksan hemen kıymete biner benim ki beni istemedi şimdi de gelince gelin olsa da yardım etse isime der zamanında yapiyordum kıymet mi bildi sanki ...

Eşinle konuş kaynananla da konuş huzur olmazsa bisey olmuyor 
0 oy
(6,358 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim Allah tez zamanda kurtarsin ama benim cocuguma vuracak insani kim olursa olsun parcalarim elimden kimsede alamaz 
0 oy
tarafından
Kendini öldürüp o yavruları o dengesizlerin eline mi bırakacaksın. Allah hidayet versin ıslah etsin. Yavruların söz konusu olduğunda susma bacım. Kimsenin onlara el kaldırmaya hakkı yok. Boyun eğme hiç bişey de yapamazlar. Kendin için sus ama onlar için susma 
0 oy
tarafından
Kocanda iş yok ozaman madem yuva kurmaya g.t yoktu ne şeyinin derdine evlendi valla böyle adamlara sinir oluyorum ben asıl 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 218 göst.
11 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 640 göst.