0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şu sıralar takıntı oldu her sabah kalkıp eşimin giyeceği kıyafetleri çorabını falan utuleyip öyle giydiriyorum. Aşçılık yapacağım diye girdiği restoran da hala inşaat işçiliği yapıyor. Sipariş olmadığı zaman bahçeyi duzelttiriyorlar , süs havuzu yaptırdılar , sağı solu kazdiriyorlar.. Çok şükür işi var ama ne maaşın lafını eden var ne bir şey. Bayramdan önce verilecek maaş demişler öyle de kaldı. Biz babaannemin cenazesine gittiğimizde herkese 300-500 TL gibi bir para dağıtmışlar eşime o da verilmedi. Şaşırıyorum ben böyle şeyler görüp yaşayınca. Rabbim hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun inşallah ♥️ darda zorda sıkıntıda yoklukla borçla hastalıkla dertle başbaşa bırakmasın hiç birimizi ♥️ Rica etsem bugün dualarınıza eşimi de katar mısınız? Çok yoruluyor, yıpranıyor Allah yardımcısı olsun deseniz de yeter ♥️

,
,
, HAYIRLI NURLU BOL DUALI KANDİLLER ♥️

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Genelde herkesi bir ay calistirip lara vermeiyorlar insallah vicdanlidirlarda verirler ya 
tarafından
Bende ondan korkuyorum ne yalan söyleyeyim bir ayı da geçti ise başlayalı. Daha bir hafta falan oldu sanırım sigortasını başlattılar. Motorlu kuryelik yapıyordu eşim bu dükkan açılacağı zaman aradılar kendilerine de guvendirdiler işten çıktı buraya başladı. Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah
tarafından
Amimn sigortasi varsa iyice kontrol etsinde e devletten vermeseler bile hukuki yolla alir parasini
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun ütü yü hoc sevmiyorum ben ya :D eşimin tişörtlerini utuluyorum sadece başka da yapmiyom valla bebik te var zaten bahanem oluyo  :angel:

tarafından
Amin canım Allah razı olsun ♥️  bende sevmiyorum ama ona ozendigimi ilgilendiğimi görsün kendini iyi hissetsin diye yapıyorum
0 oy
tarafından

Allah eşinin, eşimin ve bütün eşlerin yardımcısı olsun inşallah.

Ütümü ütü ne ben ütüyü unutali 6aydan çok oldu 1sepet dolusu eşimin gömlekleri 2aydır beni bekliyor her sabah bugün ütü yapıcam diye kalkıp bugün geç oldu yarın yaparım diye yatıyorum☺
tarafından
Amin Allah'ım tüm çalışanlara yardımcı olsun inşallah ♥️
Ben kendini iyi hissetsin ona özen gösterdiğimi bilsin diye yapıyorum canım çok yorgun geliyor bazen yemeği bile yiyemeden uyuyup kalıyor
0 oy
tarafından
Allah yardımcısı olsun

Kocamın hiç çorabını ütülemedm :)
tarafından
Ben iç çamaşırına kadar ütülüyordum ne takıntım vardı bebem dogmadan önce öyle şeylere
tarafından
Helal olsun ben uğrasamam :)
tarafından
Allah razı olsun canım ♥️
Ben utulerim aslında bu hastalık varken her şeyi ütülemek gerekiyor da elden gelen bu kendini iyi hissetsin yeter bana

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 579 göst.
14 Aralık 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
9 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Birpisicik (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 369 göst.

Kategoriler

1,493,898 soru

24,407,422 cevap

350,650 kullanıcı

...