0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
Kizlar merhaba esim dyn korona testi pozitif olduğunu öğrendik eveli günden belirtiler başladı onda yani 2 gun oldu bende henüz bisey yok odaları ayırdık hemen fakat bende korkuyorum pozitif donerim diye ufak kizmiz var ne yapmam gerekiyor yada kac gun sonra belirtiler baslar pozitif dönersem 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herseyi ayri kullan canim dezenfektan la kolonyayi siprey sisesine koy esine ver surekli lavaboya girdiginde sıksın ayri olsa bile camasir suyu sirke falan kullan temizliginde maskesiz eldivensiz dolasma
tarafından
Ayrica antibakteriyel camasir deterjani al kiyafetlerinizi onla yika mumkunse kagit tabak bardak kllan kasik catal plastik al
(72 puan) tarafından
Tmm cnm sagolasin allahtan evimizde ebeveyn banyosu var o yatak odasinda kalıyor o yüzden ayni lavaboya kullanmıyoruz
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Canm aynı evin içinde olduguuz için bulaşma ihtimali yüksek ama vücudun dirençli ise ayakta çabuk atlatırsıniz bnim eltim geçen sene bu aylarda virüs olmuştu kocası çocuklarla terasta yatıp. Kalktılar ve yemeklerini biz verdik eltim aşağıda evinde yatti ikisinde bütün gün maskeleri gezdiler hatta maskeyle yatıp kalktılar açık hava diye terasdan inmedilee. Hiç ona rağmen kaynımda virus oldu ıksiide hastanede 4 gün yattılar ama ayakta geçirdiler yinede hafifi  ve bnde virüs oldum onlardan geçti herhalde bnimki agiriydi çok kötüyüm ama eşimle. Ya yana yattım maske takmadım ayrıca 3 aylık bebeğim vardı emziriyodum çocuklarıma ve eşime bulamadı evde geçirdim 2 hafta da ancak ama eşime çocuklarıma bisey olmadı çok şükür maşallah 
(72 puan) tarafından
Teseekur ederim dediklerinizi yapacağım
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bazen belli olmuyor sana bulaştıysa ne zaman belirti vereceği,eşimden bana ve kızıma bulaştı,üç yada dört gunde belli oldu
(72 puan) tarafından
Kendimi degil kizimi düşünüyorum inanın ilaclar xok uyku yapiyor esim kafasini kaldiramiyor bende olursam kızıma kim bakcak ilaclar uyku yaparsa
(3,136 puan) tarafından
Canım benim de bir yaşında bebeğim var,valla emiyorda birde tek göğsüm iltihap kaptı bide onu sağiriyorum,tek göğsümle emziriyorum, ağrılarım var ayakta kalmak zorundayım,inşallah size bulaşmaz
(72 puan) tarafından
Allah tez zamanda yardimciniz olsun kardesim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 503 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 289 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 393 göst.
31 Ağustos 2020 Aile kategorisinde 2prensannesi:) (778 puan) tarafından soruldu

404,846 soru

12,127,762 cevap

36,491 kullanıcı

...