Beni yanlış anlama canım ama eşim bana hiç yalan söylemez çünkü ben ona neden oraya gidiyorsun neden buraya gidiyorsun demem evli olmak karşındaki insanın hayatını istediğin şekilde yönlendirmek değildir. Mevcut olan iki farklı hayatı birleştirmektir. Eşim beni arayıp arkadaşlarla balığa gidiyoruz bundan sonra her haftasonu gideceğiz dese tamam derim. Ben desem ki kızlarla kuaföre gidiyorum haftasonlari hep gideceğim o da tamam der. Ama anladığım kadarıyla sen eşine balığa gittiği için sürekli tepki veriyorsun ve bu böyle olmaz yani olmamalı. Birbirinize saygı duymanız gerekiyor. Evet yalan söylememeli ama biraz da sen itmissin buna. İstediğin şeyleri yap sende şuan yok mesela yanında aç bir film kayınvaliden baksın çocuğa sen geç odaya izle kendine vakit ayır. Evinde olduğun zaman eşin balığa gittiğinde çocuğunu uyut bakım yap saçlarını tara , boya , kes kendinle ilgilen. Tatil günün gibi düşün. Eşin de yok rahat rahat otur yat onu getir bunu götür diyen de olmayacak çocuk ağladı bak diyende olmayacak. Ben mesela eşim gec geldiği zamanlar kalkar kıyafetlerimi kombinlerim askıya asarım ya da denerim tek tek olmayanları ayiririm olanları yeniden katlar dolaba dizerim. Mutfağı güzelce dip köşe temizlerim çünkü arkamdan girip tezgaha bardak bulaşık bırakacak biri yok. Eşinin balığa gitmesi senin için bir fırsat aslında.