0 oy
1,121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Annesigile kaliyoruz yasak var diye apartmanda sıkılıyoruz burda bahçe fln var kızım geziyor diye neyse sabah kalktm eşim yok smdi aradm açmıyor elli ker earadim açtı nerdesin dedim köye geldik bı makina var ona bakiyom dedi tamam dedim inandım sonra içime bı şüphe düştü tekrar tekrar aradm en az yirmi kez aradm açtı zorla oda yalan söylüyorsun dedim ben balığa geldm. Dedi kapattm tlfnu msj attm neden kandırıyorsun beni diye  çok uzuldm neymis izin vermezmisim ya yalan söylemek bu kadarmi kolay ya

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur böyle şeyler cnm çok takılma bence.sinirini çıkar azcik gelince .
(2,350 puan) tarafından
Öğlen gelirim diyor akşamı bulur gelmezki
tarafından
Çekiniyor senden sanırım
(2,350 puan) tarafından
Bilmiyorm korkuyor galiba ama çok yoruldum artk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım senin eşinin balık sevdası var ne yapsan boş ona. 
(2,350 puan) tarafından
Aynen öyle canım biktm valla
0 oy
(601 puan) tarafından
yalan söylediklerini insan yakaladigi zaman dogrularina bile inanmiyoruz cunku yalan söylemis önceden insanin icine şüphe düşüyo 
(2,350 puan) tarafından
Evet canım güvenim yok artık
0 oy
tarafından
Kiz sen yanlış hatırlamıyorsam esinin balığa gitmesine kızan kadinmiydin
(2,350 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
En iyisi sende bir olta al yoksa bu işin çaresi yok
(2,350 puan) tarafından
Bıktım artık tmm gitsin ama yalan söylüyor
tarafından
Ya erkekler cocuk gibi iate izin vermeyecegini bildigi icin yalan soyluyor. Sen neden kziiyorsun gitmesine? Sizi tek biraktigi icin mi
(2,350 puan) tarafından
Kandırdı getirdi buraya vakit geçirecek diye o gitti uyndm yok aradm yalan soyluyor
tarafından
Cok haklisin asil amac balik demekki
0 oy
(49 puan) tarafından
Amatorse yasağı yok mu onun cezası kesiyorlar burada. Şikayet ediyorlar hemen
(2,350 puan) tarafından
Keşke yakalasalar
0 oy
(562 puan) tarafından
Canim seni pimpiriklendirmek istemem ama acaba baska bi kadin olabilir mi. Cunku erkekler genelde kızacagini bile bilseler cekinmezler sonuçta erkekle gittiyse okadar acmamazlik yapmaz diye düşünüyorum oyle bir kuskun varmı
(2,291 puan) tarafından
Bnmde aklima geldi ama demedim
(562 puan) tarafından
Sen biraz pusuya yat biraz serbest birak bakalim napiyo illaki kuşkulu bi hareketini anlarsin canim. Üstüne düşmeyip kısıtlamadiginda bakalım napiyo. Sana bidaha soylediginde peki tmm diyip gec. Dönüp dolaşıp gelecegi yer zaten senin yanin. Bu arada bol bol yasin oku. Hani bu arapca okunuşu oluyorya bende onu okuyorum kuranı unuttugum icin sende oku sürekli dua et allahim eşimle muhabbetimizi arttir onun gözü benden baskasini gormesin benim gözüm de ondann baskasini görmesin bizi birbrimize bagla diye et insallah oyle bisey degldir cnm
0 oy
tarafından
Beni yanlış anlama canım ama eşim bana hiç yalan söylemez çünkü ben ona neden oraya gidiyorsun neden buraya gidiyorsun demem evli olmak karşındaki insanın hayatını istediğin şekilde yönlendirmek değildir. Mevcut olan iki farklı hayatı birleştirmektir. Eşim beni arayıp arkadaşlarla balığa gidiyoruz bundan sonra her haftasonu gideceğiz dese tamam derim. Ben desem ki kızlarla kuaföre gidiyorum haftasonlari hep gideceğim o da tamam der. Ama anladığım kadarıyla sen eşine balığa gittiği için sürekli tepki veriyorsun ve bu böyle olmaz yani olmamalı. Birbirinize saygı duymanız gerekiyor. Evet yalan söylememeli ama biraz da sen itmissin buna. İstediğin şeyleri yap sende şuan yok mesela yanında aç bir film kayınvaliden baksın çocuğa sen geç odaya izle kendine vakit ayır. Evinde olduğun zaman eşin balığa gittiğinde çocuğunu uyut bakım yap saçlarını tara , boya , kes kendinle ilgilen. Tatil günün gibi düşün. Eşin de yok rahat rahat otur yat onu getir bunu götür diyen de olmayacak çocuk ağladı bak diyende olmayacak. Ben mesela eşim gec geldiği zamanlar kalkar kıyafetlerimi kombinlerim askıya asarım ya da denerim tek tek olmayanları ayiririm olanları yeniden katlar dolaba dizerim. Mutfağı güzelce dip köşe temizlerim çünkü arkamdan girip tezgaha bardak bulaşık bırakacak biri yok. Eşinin balığa gitmesi senin için bir fırsat aslında. 
(2,350 puan) tarafından
Eşim bana bayiye izin vermiyor o da sık sık gidemez ve yalan söylüyor bana
0 oy
(888 puan) tarafından
Bi an varya kendi eşimi gördüm sanki cidden yaa benimkinide yazın tutamazsin ama artık karışmıyorm oda gidip saatli geliyor bende aynen senin gibi yoruldum onun balık sevdası varsa eger hayatta vazgeçmez sende geldiğinde konuş dürüst olmasını söyle bakalım o ne diyecek ama bağırıp cagirmadan sakin şekilde. 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Esinin kötü bi aliskanligi yok ki yani balik tutmayi seviyo sadece..insanlar hayatta sevdiği guzel seyleri yapmakta özgür olmali bnce..yani sen bu konuda ona karismamalisin cnku onun icin bu tutku demek ki..anlayisli olursan yalan solemek zorunda da kalmaz..insanlari sevdigi şeylerden vazgecirmeye calismayin bnce..hayata bi kez geliyoruz ve sevdigimiz seyleri yapmak istiyoruz bunun kadar dogal bisey yok..bn esimi hic o kadar sık aradgmi bilmem yani ikimizin de bi hayatı var hobileri var..
(2,291 puan) tarafından
Elifcim kadini anasina atip kendi gezmesi pek adil gelmedi bana
(2,350 puan) tarafından
Bende sevdiğim şeyi yapmak istiyorum ama yapamıyorum niye olmuyor o zmn
(3,902 puan) tarafından
Bn zatn sirf esin icin solemedim cnm..bu seyler karsilikli olmali..yani sen de sevdigin seyleri yapmalisin o da yapmali..bu sekilde birbirinize evliligi zindan etmeye gerek yok yani..sen bisey yapamiyosan o da haksizlik sana tabi ki
0 oy
(8,113 puan) tarafından

Kız sende de bir balık derdi sürüp gidiyor. Bir rahat bırak artık adamı o da onun zevki :ermm:

(8,113 puan) tarafından
Madem öyle. Sen de ondan habersiz sevdiğin bir şey yap. Ondan sonra kızarsa da nasıl oluyormuş de. Bakalım ne yapacak?
(2,350 puan) tarafından
Bundan sonra eve adım atarsam essek gibi aniracamo görür
(8,113 puan) tarafından
Kendini ezdirme. Dediğim gibi yap o yapıyorsa sen de ona aynısını yap. Ama balığına da laf etme
(2,350 puan) tarafından
Bizimle hiç vakit gecirmiyor ben ondan sinirleniyorum
(8,113 puan) tarafından
Ne diyeyim Allah kocana akıl fikir versin
0 oy
tarafından
Sanki senin eşin yine balığa gitmişti korkunç bi balık avlamıştı yanlış mı hatırlıyorum 
(2,350 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Yani gidince kötü bişey yapmıyorsa alkol vs gibi haftada bir gitsin canım tabi diğer günler evdeyse
(2,350 puan) tarafından
Evde dil diğer günler yok evde ben niye yirtiniyom boşuna hem bizimle hiç vakit gecirmiyor
tarafından
Evde olsa da geçirmeyecek ki diğer günler geçirmiyorsa en azından bırak sinir stresini atsın da evde huzursuzluk çıkmasın
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Bencil yaratıklar iste kendilerinin bi hobileri var kendileri bi kafa dinler 
(2,350 puan) tarafından
Evet sadece kendileri insan
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Canim senn esin anladigim kadariyla baliga surekli gidiyo hobisi yani birak gitsin en fazla ne kadar durabilir ki hattaa bi kac kez de beraber gidin vakit gecirmis olursunuz..
(2,350 puan) tarafından
Götürmüyor bizi bizle vakit gecirmiyor evde durmuyor hiç yüzümüze bakmıyor bisuna sinirlenmiyorum ben
(4,152 puan) tarafından
Mmm o zamn haklisin. Sadece baliksa normal diyecektim..
0 oy
(68 puan) tarafından
zenly uygulamasını indir eşinin telinede kendi telinede ücretsiz nerde takip edersin
0 oy
tarafından
Bu yasakta ne balığı 
0 oy
(119 puan) tarafından

cnm çok sıkyorsn dmekki. ztn tam kpanma vr adam akşma kdr evde mi otursn :D

0 oy
tarafından
Kocana deki ya balıklar ya ben :)) olsun ya oda kafa dagıtıyor eşim de köyde şuan aramıyorum napıyorsa yapsın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 460 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 881 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 1,352 göst.

411,943 soru

12,401,415 cevap

44,440 kullanıcı

Kategoriler

...