Biz 2 kez kaza mı desem kazanın eşiğinden mi döndük desem bilemedim... hayatımın şokuydu ikiside resmen 1. De yemeğe gitmiştik sevgiliyken bizimki sigarasını yakacak çakmağı alırken gümmmm kaldırıma hemen toplamasa kaldırımdan ötesi uçurum ikincide evlendiğimiz gece süratli giderken virajda kaldırıma gümmmm
Bizim en adrenalinli olayımız ikimizi köpek kovalamıştı anayolun ortasında yuvarlak çiçeklikler olur ya korkudan koşup içine oturmuştum o zamanlar sevgiliydik beni bırakıp basıp koşmuştu o da. Sonra o kadar çok güldük ki. Arkamı döndüm baktım çiçekliğe oturmuşsun senin orda ne işin var diyo zor çıkardı o oturduğum yerden. Hatırladıkça gülüyorum
Ayy allah korusun yaaa. Hemde düğün günü. Allah korumuş. Bizim tek adranilimiz lunpark
Gorumcem dogum yapmisti benimde 2 ayim kaldı doktor haraket yasak diyo ama gitmesek olmaz cocuklara kim bakcak neyse sanayi icinden geciyo kamyon cikiyo diye sola dogru meyil verdi portif bi cıkti iki catal arabaya saplaniyodu esim aninda bi durdu ikisinin ortasinda gobegim one carpmisti karnim cok buyuk olunca sonra birde hamile kalmadan once motora binerken bizim burda dik bi yokus var ama bildigin dim dik oradan motorla iniyodu adamin hosuna gidiyodu bende bagrirdim ben yuruycem asagiya beni birak indir diye gozumu kapatirdim asagiya kadar
Bizim evimiz havaalanına cok yakin yanlislikla o yola girdi geri geri gelirken arkadaki arabaya vurmayalim derken kaldirima çıktık .d beni istemeye geleceklerdi babamin dha haberi yok yol bombos babam kaldirimda arabada esim ve ben bacaklarim titredi valla eve geldim direk uyudum gormemis sukurler olsunki bizi hala görücü usulü evlendik saniyo
Bizimde onumuze vahsi domuzlar cikmisti dag evindeyken esimin soguk kanliligiyla ve gucuyle kurtulduk eger halledemeseydi bizi parcalayacaklardi kesin
Oglumuz bagasiklik çöküntüsü yaşamıştı 4 aylikken cok korkup aglamistik ikimizde
Size cok geçmiş olsun canim Rabbim bidaha yasatmasin.
Bizde esimle daha sevgiliydik nisan falan olmamisti kimsenin haberi yoktu. Kendimiz kayserideyiz esimin aksarayda mulakati vardi oraya gittik tabi aileme baska bise deyip gittim. Esim para çekecekti yolda atm bulamadik bana yaninda para varmı dedi 30 tl vardi baska param yoktu diyemedim yok diye nakit 30 varda kartta param var dedim elimdeki parayı ona verdim. Beni orda bi avm nin onunde bıraktı sen dolan ben mulakata giriyim geliyim diye. Neyse bu gitti. Bekle gelecek hic akilda etmezki arayimda isim uzun surecek deyim diye. Ariyorum teli kapalimi annem beni arayıp duruyormu. Allah im kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim. Hic bilmedigim bir sehirde parasız kaldim resmen esimide ariyorum ulaşamıyorum basina bise geldi diye endise ediyorum. Ona bise olss ben nasil kayseriye dönecem para yokmu. Ay agladim aglayacam avm nin onunde agac oldum gezemedim bile korkudan. Inan canim suan bunlari yazarken bile aklima geldi icim kötü oldu. Anneme yalan söyleyip ciktim bide basima bise gelse ayy Allah im affetdin. Esim beni öğlen birakti aksam oldu hava karariyor nerdeyse tamamen kararacak adam ortada yok. Tam aglamaya basladim esim bi arabadan indi gülerek okadar rahatki. Bu saate kadar beni habersiz birakan o degil. Ama herseye ragmen o gelince tum kızgınlığım gitti gozyaslarimi tutamadim. Benim icin cok korkunç bir gundu gerçekten....
Kaçacagımız gün ikimizinde hayatında en heycanlı ve adrenalin dolu günüydü
Biz de sevgiliyken eşim beni otogara bırakacaktı yolda telefonla konuşan g.rizekalını teki aniden önümüze kırdı eşim kacmasa giriyordu bizim arabaya. bi de pikniğe girmiştik lavaboya gitmiştik eşim beni beklerken 3 tane domuz görmüş bana çıkma çıkma diye seslendi yukarı bi baktım 3 domuz aşağı iniyor koşa koşa kaçmıştık
1,502,647 soru
24,534,753 cevap
360,140 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın