+1 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde (7,094 puan) tarafından
Kızlar kizim hastaydı post açmıştım.biliyosunuz onu çocuk acile götürdük oraya da 1.5 saatlik yol var polis görürse napcaz diye düşünüyoruz görürse kızımı doktora gittiğimizi anlar zaten diye düşündük ya inanır mısınız yolda 1 tane polis arabası gördük sadece oda çekmiş kenara duruyo oylece yollar ana baba günü çıkışta hastaneden kağıt aldık dedik donus yolunda görürüz belki gene yok millet resmen fink atiyo ya bizde korka korka hastaneye gittik bu ne biçim bisey 

17 Cevaplar

+2 oy
(1,664 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yasak mi pardon oda neydi .....
(7,094 puan) tarafından
Aynen oyle valla bi bize var galiba bu illet
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Aynisi sabh bense yasasim oglumu hastaye götürdük 1 saat yol 1 tane polis dahi yokru
(7,094 puan) tarafından
Valla oyle 'ya her yer ayni demek ki
0 oy
tarafından
Bizim site de de çimenlere sandaliye atmışlar armut minder falan atmışlar herkes oturuyor çay kahve içiyor sözde site yönetimi sıkı denetirmişti baktım kadın güvenlik görevlisi de uyaracagina kadınlarla kahve içiyor 
(7,094 puan) tarafından
Ay yok artik ya her yer ayni demekki şikayet et kiz
tarafından
Aboooo oraya Ramazan uğramamış mi bacım
tarafından
Bırak çayı kahveyi balkonda içki içen bile gördük kuzum
tarafından
Afiyet olsun bacım ne diyim yani aynı kabre girmiycez ya Allah Hidayet versin
0 oy
tarafından
Polisler işini yapsa böyle olmaz bi kişiye ceza yazsınlar bak bakalım bi daha cikabiliyolarmi 
(7,094 puan) tarafından
Kiz polis yokki yazsa bi tane araba vardi ida çekmiş kenara telefonla oynuyo
tarafından
Boşa maaş aliyo bunların çoğu işini hakkıyla yapanlara sözüm yok ama tam kapanma bunun adı kimse keyfi gezemez.
(7,094 puan) tarafından
Aynen oyle valla haram kazanıyorlar afiyet olsun ne diyelim
(904 puan) tarafından
polislik durum yok mesela bizim burda emniyet muduru demis ceza yazmayin ..  adamlarda yazmiyor
(7,094 puan) tarafından
Adama bak ya niyeki
0 oy
(963 puan) tarafından
Oyle kuzum ama polislerde bikti artik bizim burda denetim var ama kimse takmiyo polislero cok seylermis gibi geziyolar
(7,094 puan) tarafından
Yazsınlar cezayı bak bakalim ne oluyo
Burda polis dahi yok bir tane vardı oda çekmiş kenara telefonla oynuyo
0 oy
(84 puan) tarafından
yasağın sadece adı yasak :/
(7,094 puan) tarafından
Vallahi oyle
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Yasak denen şey TV de bazı kanal haberlerinde var 
(7,094 puan) tarafından
Aynen oyle herkes geziyor valla yollar ana baba günü
0 oy
(119 puan) tarafından

cnm başlkta da yazmşsın işte sdce adı ysak :D

(7,094 puan) tarafından
He valla oyle kiz :)
0 oy
(16,376 puan) tarafından
Eşim jandarma koy yollarını kapattılar giris çıkışlar yapılmasın diye 2 haftadır çok çalışıyorlar ben anlamadım neresi orasj 
(7,094 puan) tarafından
Trabzon kuzum bende köydeyim hatta jandarma geliyo turluyo burda da onlara lafım yok ama merkezde 1 tane polis yok olanda çekmiş kenara telefonla oynuyo
0 oy
(101 puan) tarafından
Dediğin gbi adı yasak sözde o kadar insanı işinden gücünden alikoydular. Görüyorum hep millet parklarda bahçelerde marketlerde sokaklar desen ana baba günü biz kafamızı çıkarmaya korkar olduk millet bı rahat
(7,094 puan) tarafından
Yasak bi bize var galiba bacim valla
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kız lafta yasak bi biz evden çıkmıyoruz herkes dışarda
(7,094 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Yasak mı yasak işte sözde
(7,094 puan) tarafından
Vallahi oyle
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Polisler napsın onlar da bıktı artık. Koca koca adamlar akılları yok mu kendileri kalsın evde. İnsan peşinde koşmaktan onlar da bıktı. Arka tarafım park geliyorlar uyarıyorlar adamlar gider gitmez yine çıkıyor çocuklar. Suç poliste değil onları dışarıya salan cahil ana babada
(7,094 puan) tarafından
Bassınlar cezayı bak daha çıkabiliyorlar mi
(2,493 puan) tarafından
Bassalar ne olacak bu defa da polis acımıyor diye duygu sömürüsü yapıp basıyorlar yaygarayı. Kendini bilen insan zaten çıkmaz ki
(7,094 puan) tarafından
Napiyorlarsa yapsinlar çıkmasaymis o zaman dengesizler ya
(2,493 puan) tarafından
İşte onu diyorum ya kendini bilen insan yasak varsa çıkmaz. Şikayet etsen nereye kadar. Cahiller işte
0 oy
tarafından
Valla canım bizim burda tedbirler çok sıkı demekki her yer aynı değil 
(7,094 puan) tarafından
Valla burda sıfır resmen
0 oy
(3,834 puan) tarafından
annesi kanser olan bi arkadaşım var. gecenlerde söz nisan yaptılar abisine İstanbula gittiler. aile boyu covid oldular. yani böylesine ne diyeceksin ki. yasak var denilip miting yapılırsa adamlarda yasak var deyip parka gider kime neye kızsan boş. polislere ceza yazmayın diyorlar herhalde. esimi günde iki üç kere çevirenler şikayete bile 2 saat sonra geliyor. sonra biz o gezenler yuzunden hasta olalım annemler zar zor gecinsin çalışamıyor diye oyle mi hak mi bu yani. 
(7,094 puan) tarafından
Yasağın amacı zaten belli yazacaklar tabiki ceza yazmazlarsa millette boyle takmaz yasak falan
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Aynısı bizde de oldu odum koptu sorun olur diye ama.kimse durdurmadi hastane Yolunda
(7,094 puan) tarafından
Kiz mist fink atiyo polislerin umrunda degil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,212 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Haticegokoglu (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 66saniye (999 puan) tarafından soruldu