Uyumayan anne adayları hastane çantaları hazır mi temizliği je zaman yapacaksınız heycan var mi =)
36+5 üm bugün dip köşe temizlikçi geldi tam gün her yer temizlendi .odasi hazir kıyafetleri hazir hastane çantamız hazir bebeğim doğum kanalina da girmiş 1 hafta önce dr um 38 de gelir dedi
Ay simdi hamile olsaydim 19+4 olacaktım. Neyse ben tum temizliğimi yaptim, bi halilarim kaldi ptesi onlari yollayacagim tamam :) yardima ihtiyac varsa gelirim
Valla canim heyecan ve korku cok 36+4 olduk hastane çantamız 1 ay önce hazırlandı ev temizligi cok şükür çoğu bitti azi kaldi besigimiz salı günü gekicek insallah genel vücut temizligi agda v.s yapıldı biz üzerimize dusen herseyi yaptık şimdide oğlumuzu bekliyoruz bu korku da geçse tam olcak
Huysuz cucemi uyutmaya calisiyorum nobeti esimden devraldim bi saattir salliyorum hayirlisiyla bi uyuyaydi :D dogumdan onceki hayallerimin icinde yenidogan kolik bebek yoktu baya zormus :D bi buyuse ahhh ah
28 haftalık olduk daha hiç birşeyi hazır deil
31+5 olduk yavas yavas haxirliyorum :) heycan olmazmiii :))
31+4 e girdik kaynanamdayim gidip evi temizliyim diyorum daha erken diyorlar kendileri gidip temizler artik :D cantada daha hazir degil bebek bakim cantasi kargoda gelsin onu haledicem)
bende de uyku yok 33+4um 32 de yaptım herşeyimi ama çok yoruldum bisey olmaz diodum ama yok yani imkanınız varsa daha erken yapın
:) temizlik bitti çanta bir aydir hazir sancilar vr ama gelen giden yok oğlumu bekliyorum Allah herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin
Cok skr hazir haftaya yapmayi dsnyrm insallhh
1,492,663 soru
24,389,671 cevap
349,228 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın