Ilk kizim mecburi sezeryan oldugu icin buda oyle oldu. 38+0 da yatisimi verdi dr 38+1de yani dun sabah hazirlandim ve 10 civari ameliyathaneye gittim acliktan tansiyonum düşmüştü halsizlik gelmisti 11.15 e kadar tansiyonumu takip ettiler filan bekledim orda genel istememe ragmen anestezi dktoru belden olcaksin demisti bunyem narkoza cok dayanikli benim ciliz ufak tefek dururum ama kolay kolay uyusmam discide bile ilk dogumda da belden verdiler hissedince genele cevirdiler soylememe ragmen belden verelim sakinlestirici yapariz dediler ameliyathanede yine ilkinde gibi oldu narkoz vermeye korktular bunye zayiftir diye haliyle bende hissettim hafif bi sizi sonra kizdim aglamaya basladim hissediyorum diye ve yine genele cevirdiler :D :D 10.38de kizim dogdu o ara uyanmistim dr dikis atarken kizimi basimin yanina tuttluar memeye koydular gordum yani sonra yine icim gecmis ciktim sonra cikarken uyaniktim oda gibi bi yerde tansiyonumu takip ettiler isittilar biraz vucudumu sonra odaya gectim kizim o ara odaya gelmisti bile tabi ben orda beklerken sonra bende geldim yattim biraz sonda cikti 1 tur yürüdüm wcye gittim suan 2.gunum hst deyim hala ve cok rahatim hic agrim yok sadece omuzlarim ara ara agriyo koprucuk kemigime agri giriyo nefes alirken zorlaniyorum onun disinda biseyim yok kendim oturup kalkiyorum yürüyorum bu sabah buyuk wcye de ciktim ins evde de boyle devam eder. Ilkinden daha kolay geldi bana ilk dogumda 1 hafta desteksiz oturup kalkamadim cok aglamistim. Bunda simdiden oturup egilip kalkip yatabiliyorum hic agrim yok. Sakin korkmayin 2. Yada 3. Sezeryan diye illa daha acili daha zor olcak diye bisey yokmus megerse strese girmeyin darisi basiniza ♡♡♡