Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen sorar kendinize hangi eşyalar aldınız diye en son klima dediğimde niye aldınız eviniz kira bilmem ne ne , birikiminiz ne kadar şimdiye kadar ne topladiniz diye de sormuştu, kısa girmeden evvel halilarimi yıkamaya perdelerimi de yikayacagimi söyledim ona da kızdı çocuk yok birşey yok niye yikiyorsun demişti, bir defasında aramıştı ben de odada kıyafet katladigimi söyledim iş yapma git eşinin yanına demişti eşin evde değilken yap demişti kısaca oğluna kur yapmama istedi, her aradığın da ne yemek yaptığımı sorar, doğumumu nerede yapacağımı sordu fakülte dedim amcam orda çalışıyor ilgilenirler felan dedim niye devlette yapmıyorsun diyor halbuki hiçbir farkı yok fakülteye de bir kuruş para vermem, fotoğraf paylaşırım hemen arar kimdi o kiz nereye gittin bilmem ne ne , çocuğumun cinsiyeti kız dedim niye kız dedi oğlan dogurmiyana kadar peşini bırakmam dedi, annemlere gitsem iki hafta kalicagimi söyledim çoktur okadar kalma dedi sonra oğlunu aradı onu doldurdu kıyafet alsam sorar bunu yenimi aldın diye başlarda evet derdim sonradan yeni olsa bile bekarlık kıyafetim diyorum korkudan oğlunu sürekli evde değilken de arar saatlerce konuşur akıl verir yönlendirir tabi eşim anacı falan filan çok şey varda ben yazmaya üşeniyorum