0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (391 puan) tarafından
1 sene oldu gitmedim gelemediler artık dayanamıyorım cok özledim onlarda özledi 2 cocuk cok bunaldım evden dısarıya hiç cıkmadım virüs geldiginden beri esim cok anlayıssızdı bu konularda hep kavga ederdik 10 15 gun kalırdım oda su gibi gecerdi cok aglardım bu yuzden burnumdan gelirdi hep 1 senedir ccok degişti esim aslında 2 ama su son 1 sene cok degişti 8 sene oldu hiç pes etmeden savastım resmen onunla ailesiyle ama sonunda degdi demekki git dedi kendi kal 1 ay dedi biliyor ozledigimi cok sukur allahıma hergunume cok sabırlı bır ınsanım allahım herkese mutlu huzurlu yuva versin insallah banada dua edin kızlar sagsalım saglıklı gıdıp geleyım 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Umarım bu sevcini linc ederek uzmezler seni

Gözün aydin bebegim kal valla çok guzel olmus sevndim adına 
(391 puan) tarafından
Etsinler cnm hiç üzülmem ben neler yasadım artık taslastım kimsenın ne dedigi umrumda olmaz herkes gidiyor bi yerlere ben 2 cocgumla 1 senedir hiç bir yere gitmedim ufak tefek market dısında oda ayda 1 esim alır zaten herseyi zaten kadının düsmanı gene kadındır herkesin düsüncesine saygı duyarım cok sagol kuzum gurbet zor helede bilmedigin bir sehirde alısmak daha zor
tarafından
Çok iyi anlıyorum seni bende gurbetteym ev taşıyorum tek başıma çocukla çok zor bikisi bile yok yanmda eşim destek olmAya çalıştı ama çalısıo oda
(391 puan) tarafından
Cok zor gurbet ilk evlemdigimde cok agladım anneme cok düskunum dayanamdjm anlayamadım evlenırken gurbet zor olurmus ama işte anlamadım bende oyleyım 2 kere ev tasıdım 2 sindede hamıleydım tek basıma yaptım her işimi esime bile minnet etmedim bişey bozulunca hersryı ben tamır ettim ogrendim savasmayı topladım cesaretimi allah yardım etti işte cok zor gurbet
-Reklam-
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Ayy ne güzel pes etmemişsin uzun uğraşlar sonucu maşallah 
(391 puan) tarafından
8 sene  oldu hiç pes etmedim cok cektim 4 sene kaynana yanında kaldım  esim cok etkiliyorlardı sureklı kavga ettim cok cektim ya ılk seneler cok sessiz biriydım kimseye ses cıkarmadım ne derlerse sustum sonra tabıkı ınsanda kalırmı o saygı onca seyden sonra bende ses cıkarınca herkes cok iyi oldu
tarafından
Bi ben  ses çıkaramadım vallahi
(391 puan) tarafından
Ezdirme kedni cnm cıkar sesını evladın varsa ondan dusun yanı  cesaretlendir kendini sesini cıkarmazsan ezerler oyleler malesef
tarafından
Hep diyorum kuzum bu sefer susmayacam  diyorum ama her seferinde de  susuyorum
(391 puan) tarafından
Allahım sana guc versin cnm bi gün sende susmassın emin ol
0 oy
tarafından
Allah kavuştursun canim bende ailemi cok ozledim yasaklar kalkar kalkmaz gelecekler. Ankara'dan Tokat'a
(391 puan) tarafından
Amin sagol cnm senide allah kavustursun
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Bende bayramdan sonra gidip kalıcam 1 ay inşallah
(391 puan) tarafından
Ayy ne guzel allahım gıdemeyenede nasıp etsin insallah
0 oy
tarafından
Insalalh cnm kazasiz belasiz git.ne guzel bnde subatta gitmistim 25 gun kalmistm ama ne kadarda kalsam yetmiyor sankii:))
(391 puan) tarafından
Amin sagol cnm allah razı olsun evet yetmiyor malesef cok cabuk geciyor ilk defa bu kdr uzun kalıcam
0 oy
(878 puan) tarafından
Bende gidicem nasipse bir aylığına bir senedir eşimden de ayriyim kaynana yanında eşim az mız miz etti ama zorladım tamam dedi Allah kimseye ana baba hasreti çektirmesn
(391 puan) tarafından
Amin allahım hiçbir evladı annesinden babasından ayırmasın cok zor oluyor gurbette
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bacım rabbim evine huzur bereket mutluluk versin.

Benimde annem izmitte ankaradayım bende geçerken beni de izmite at vallahi bende cok özledim ailemi :(( virüsten gidemedim bi türlü bebişm küçük diye :((
(391 puan) tarafından
Ayy atarım cnm ankaranın neresindesin ben etimesguyttayım rabbim hepımızın evine huzur bereket mutluluk versin allahım eslerimize merhamet vicdan versin sevgi saygı versin insallah
(1,009 puan) tarafından
Amiiiiin canım. Bende sincan yenikentteyim kuzum. Benim aksi gibi eşim anneme cok düskün cok istedik gitmeyi gebeliğim girdi virüs vardı oglum dogdu derken 1 sene oldu vallahii :(
(391 puan) tarafından
Sincanda oturfum bende 2 sene once ordaydım lale meydanı derler ya ordaydım
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bnde 1 senedr gtmemişim kızım 8 aylık oldu dha gormedıler bnm eşimde aynı senın eşin gbı hastalık var olmaz bebege bulşck yok blmem ne şmdi de dyır kurban bayramı da gdecz blmem ne vırus olmadan önceden de bırkaç gun klrdım burnumdan getrrdı şimdide byle tek gtme yok blmem ne daha gitmeden öğüt veryor 
(6,046 puan) tarafından
Blmiyorum acaba bayramdan sonra mı gtsem eşim dyor temmuzda kurban bayramı da berbaer gidelim dyro gerçekten çok özledim 5 saat uzaktalar
(391 puan) tarafından
Nerden nereye cnm ben de 4 saatlik uzaklık
(6,046 puan) tarafından
İstanbulda n Tekirdağa cnm 4 5 saat sürüyor otobüs ile şahsi arba olsaydı ıkı saat surerdı
(391 puan) tarafından
Tekirdagda arkdasım var sahsi arabahla 2 saatte gidiyo ama virüstrn dolayı gıdemiyor
(6,046 puan) tarafından
Maalsef şahsi arabamız yok yada taksi tutsak 500 den aşağı gtmez çok pahalı bnde bayramdan sonra gdecem dedım eşim ypk kurbanda beraber gdelim dyor blmiyorum ben napacam ablamlarda gel dyro ben de eşime 10 temuz da ben önden gdecem dedım yok brlkte gdecz falan dyor
0 oy
tarafından
Ben de Allah nasip ederse haziran sonu temmuz basi gibi gidicem insallah. Resmen safak sayiyorum cok ozledim ailemi memleketimi
(391 puan) tarafından
Zaman cabuk geciyo cnm insallah kavusursun
tarafından
Amin canim insallah sen de sag salim gider gelirsin bol bol hasret gider ailenle
(391 puan) tarafından
Sagol cnm kardeslerimi cok özledim
0 oy
(3,743 puan) tarafından

Sen gurbette olduğun için göremiyosun ailemle aramda 20 dakika var ben de gurbetlik çekiyorum su virüs belası her şeyden uzaklaştırdi bizi :ermm:

(391 puan) tarafından
Aynen oyle oldu cnm malesef allahım bitsede kurtulsak
(3,743 puan) tarafından
Adana'daki görüntuleri gördükten sonra biraz zor gözüküyor bitmesi
(391 puan) tarafından
Bitmez zaten cok zor ya insanlar hiç umursamıyor
0 oy
(62 puan) tarafından
sizin gbi eşimle ilgili bi sikintm yok bnde ankaradaym haftaya istanbla gitmeyi dort gozle bekliyorm bn ailemi ve istanbul şehir olarak birda çok özluyorm 
(391 puan) tarafından
Ankaranın ve istanbukun neresi
(62 puan) tarafından
ankara da mamak dayim istanbul sultangazi
(391 puan) tarafından
Bende etimesguttayım istanbukdada kagıthanede yım sultan gazıde kardesim var
0 oy
(45,017 puan) tarafından

Bende yasaklardan sonra gidicem çok özledim valla:ermm:

(391 puan) tarafından
Özledik ya hemde sıkıldık bunaldık valla

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,435 göst.
20 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
0 oy
6 cevap 217 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 346 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

411,085 soru

12,373,826 cevap

42,653 kullanıcı

Kategoriler