+1 oy
249 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
12 haftalıkken kovid geçirmiştim ordan biliyorum. Buram buram eklem ağrısı, baş ağrısı, ateş, halsizlik, üşüme. Birden sabah 8:45 gibi geldi. 2 aylık yavrum var emziriyorum. Rabb'im yardımcım olsun bu hastalığı benden def etsin. Sizlerden dua istiyorum. Dün haberlerde covid 15 bin vakaya düştü diyorlar asla inanmayin oynuyorlar sayılarla. Bu hastalığın 10 gün kuluçka süresi var. Geçen on gün önce 50 bin vaka vardı. Bu  50 bin kişinin bulastirdigi da bı o kadar kişi var. Marketleri görmüyor musunuz, dışarıyı görmüyor musunuz millet Fink atıyor. Kuluçka dönemleri bu zamanlar sona eriyor . Yani kendini belli etmeye başladı ve millet akın akın koşuyor hastanelere. Dolayısıyla şuanda 50 bin küsur vakamiz var. Sayıların azlığına güvenipte tedbiri elden bırakmayin. Bizi kandıran ve bunda emeği geçen bizi s*l*k yerine koyan kimseye hakkımı helal etmiyorum. Kendinize çok dikkat edin.

8 Cevaplar

0 oy
(6,680 puan) tarafından
Eminsen ya[tır ki temas ettigin kişilerde dikkat etsinler başkalarına bulasmasin
tarafından
Halledicem  merak etme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maskeyi cikartma cnm bn de atlattim 10 gun boyunca ama bn zorlamadim sadece koku kaybı ve tat kaybı burnumda bi pis koku vardi.Olabildigince vitamin al d vitaminini eksik etme.Meyvelerden ye.Bn uyurken bile maskeyle uyumustum hele bide bebekle daha zor Allah şifa versin inşallah
tarafından
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için. Amin
0 oy
(51,387 puan) tarafından
geçmis olsun canim Allah sifa versin
tarafından
Çok sağol ikbalcim
0 oy
tarafından
Gecmis olsun Rabbım sifa versin canim. Kendine çok dikkat et iyi beslen gecer insallah. Ben bu hastalık geldigi zamandan beri bunların vaka sayısına inanamıyorum maalesef.  Yeni degil bu oynama . Türkiye de yok dedikleri zaman bile hastalık bas göstermişti.bi öğretim görevlisi herseyi söyledi diye gizlice cekmisler videoya da kadin nerdeyse işinden olacakti 
tarafından
Sorma canım ya. Rabb'im bizleri yarattıklarının şerrindenkorusun. Amin dualarına.
0 oy
tarafından
Rabbım sifa versin inşallah en kolay şekilde atlatirsin
tarafından
Çok sağol amin
0 oy
(410 puan) tarafından
Ben bu sayilarin dogruluguma hc bir zaman inanmiyorum zaten bayramdan sonra dustu deyip acacaklar zemin hazirlaniyor iste smdiden azaldi diyolar
tarafından
Doğru söze ne denir
0 oy
tarafından
O sayılar turist gelsin diye azalıyor azaltılıyor canım gelip Türkiye'de onlar rahatça Fink atsın diye biz bu eziyeti çekiyoruz 

Allah şifani versin 
tarafından
Rahat rahat patlatsinlar şampanyalarini bakalım. Çok sağol duan için

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 282 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 917 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Moonrose35 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 593 göst.