0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba düşükte sonra hamile kalamıyorum yumurtlama günlerimide biliyorum ama ona rağmen kalamıyorum eşimle birliktelikten sonra ayağa kalktığım gibi akıyor bilgisini olan yazabilir mi 

9 Cevaplar

0 oy
(2,858 puan) tarafından
Ayağa kalkma cnm bacaklarina dik :) 
(9 puan) tarafından
Yapıyorum da olmuyor işte
-Reklam-
0 oy
(5,687 puan) tarafından
Cnm ilk başta rabbim gönlüne göre versin inşallah 

Hemen kalkma derim sana
(9 puan) tarafından
1 saat kadar uzanıyorum ona rağmen akıyo bu hamile kalmama engel olur mu
(5,687 puan) tarafından
Hayır canım  zaten ister istemez akar
Unutma rabbim ne zaman isterse o zaman olur
(9 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda nasip eder isteyen herkese
(5,687 puan) tarafından
Amin inşallah cnm bnm rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönlüne göre versin inşallah
0 oy
tarafından
Cnm önce doktora git bı görün deki düşük yaptim muayene ol ondan sonra bebek düşün
tarafından
Ozmn iliskiden sonra bekle azck kalkma hemen ayaklarını da havaya kaldır
(9 puan) tarafından
Yapıyorum ama olmuyor işte yine akıyor korkuyorum acaba sonradan oluşan bir sağlık problemi mi var diye
(9 puan) tarafından
Doğru inşallah en kısa zamanda nasip eder isteyen herkese
tarafından
Bunun icin sabret bekle biraz bazen hemen kurtajdan sonra olmayabiliyo baktin zaman cok ilerledi iyi bi doktora gidip tekrar görün derim
(9 puan) tarafından
Kürtaj olmadım ama doktor gerek duymadı haklısın bi süre daha bekleyim olmazsa görünürüm iyi bi doktora
0 oy
tarafından
Kaç ay önce düşük yaptın canım bide ilişkide belin yüksek kalsın yastık koyabilirsin belinin altına bide havada kalsin ayağın. Valla nasipte varsa hiçbişey yapmasanda oluyo ben 4 yıl boyunca yapmadığım şey kalmadı bi amuda kalkmadım artık vazgeçtim kafama takmadigim ay hamile kalmışım şok olmuştum çünkü ne yastık nede ayağımı falan kaldırmıştım o ay. Kafana takma canım takmadigin zaman oluyo 
(9 puan) tarafından
3 ay oldu çok çok haklısın ilk hamileliğimde bende hiçbir şey yapmadım ne yalan söyleyim isteğimde yoktu oldu şimdi korkudan işte böyle tedirginim
tarafından
Korkma canım hiç streste yapma rabbim bu mübarek günlerin hatrına sana ve senin gibi çocuk isteyen bütün kadınlara hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım
(9 puan) tarafından
Aminnn inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Zamanı gelmeden bebek ölümü r bnde  dusuuk yaptım ne yaptım sa hamile kalamadim en son tayin  çıktı bizde evi toparladık yerlestirdik derken bir baktım hamile kaldım 20/ay da anca hamile kaldım  ama eşim de yanimda değildi aklında silmeden bebek olayını hamile  kalamazsin akışına bırak bir bakmisin hamile kaldın ki bn o ay 5defa birlikte oldum esimle ilk ilişkide olmuş bebek 
(9 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Bunun icin birsey yapmana gerek yok biliyor musun (sağlık sorunun olmadığı sürece tabi) Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacaktır bize sadece sabırla beklemek düşüyor bende kolay hamile kalamiyordum sonra 1 yıl arayla 2 düşük yaptım hamile kalmak için her yolu denedim her duyduğumu yaptım sonra birgun kafama dank etti eğer Allah bana şimdi nasip etmeyecekse ben ne yaparsam yapayım olmazdı aynı şekilde eğer nasip edecekse de hiç birşey buna engel olamazdı o günden sonra hicbirsey yapmadım akışına bıraktım sonuçta gelen Allahtan geliyordu ve birkaç ay sonra hamile kaldım sende dua et sabret canım en güzel vakitte gelecektir bebeğin 
(9 puan) tarafından
Yaaaaa inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Canım öncelikle  kafandan  atman lazım  stres  yapma  allhin izniyle olur  sen ne yaparsan yap allah nasip etmedikten sonra olmaz  
(9 puan) tarafından
Haklısın inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
(5,946 puan) tarafından
Amin  canım  benim
0 oy
(135,107 puan) tarafından
bacaklarini kaldir en az 2 saat yat kiz dus icin acele etme
(9 puan) tarafından
Peki bi dahakine 2 saat uzanırım :)
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Beklersin olmaz zaten kafaya cok takma benim 1 yil sonra oldu 1 yil hic korunmadim amann dedim olur ne zaman olursa bi ay adetim gecti herkez sen hamilesin dedi yok ya benimn karnim agriyo olurum yine dedim test yaptim hamileyim simdi 3 yasinda rabbim gonlune gore versin 
(9 puan) tarafından
Allah bağışlasın amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 232 göst.
0 oy
7 cevap 164 göst.
11 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 176 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu

410,746 soru

12,359,353 cevap

41,351 kullanıcı

Kategoriler

...