Canim cok skkn kizlar sizle dertlesmek istedim biraz 32 haftalik hamileyim daha hic bir sey almadim bebegime daha once bebegimi kaybettim 32 haftalik korkum ondan aslinda oyuzden almadim ama artik yavas yavas aliyim diyorum
Sagolsun kaynanam daha erken diyor siz karismayin ben alicam diyor
Gecen esimle konustum en azindan hastane cantasina konulacaklari alalim gerisini doguma kadar yavas yvs tamamlarim dedim
Simdi ucretsiz izinde bir kac gunluk alacagi kalmisti calistigi yerden onu alirim oraya veririm dedi tm dedim neyse internetten üc tane hastane cikisi kendime bir iki parca piama takimi faan aldim esimin is yerinden parayi vermediler kaynim da ben aliyim demis kargoyu bu arada geldi subeye gonderdik para yok diye
Sabahin korunde uyandirdilar sormak icin halbuki esim aksamdan soylemisti herseyi e kadar tuttugunu nerde oldugunu esimde gosteris yapior almasin diye cikisti
Aldim alacagima bin pisman oldum hic hevesim kalmadi seytan diyor git bir kac gun gunluk iste calis al alacaklarini ama bebegime kiyamiyorum kaynanada bir surat daha erkendi diyip duruyur fazla alma heen buyuyecek gerkesiz eskiden bunlarmi vardi ben beze sarardim diyip duruyor hep kendi zamaniyla bi kiyaslma yapiyor ee neyapiyim bendem beze sarayim ne yapacigimi sasirdim valla