Benim yaptığımı şimdiye kadar hiç kimse yapmadı herhalde :) benimki çok uzun bi hikaye ama ben özetlim.
Eşimin ailesi ve benim ailem kendi aralarında konuştular anlaştılar ve bize sordular. Bizde birbirinizi gördükten sonra zaten ilk görüşte aşık olduk :). Aileler tmm dedi ondan sonrada babam uzattıkça uzattı eşimin ailesi babama artık bi söz keselim dediler ama babam şimdi değil diye diye 2 sene geçti. Sonra bende büyük bi cesaretle kalkıp okul gezisine diye antalyaya eşimin yanına gittim ve ailelerden habersiz nikahımızı kıydık. Nikahı kıydıktan sonra babamın evine döndüm. Bi kaç ay sonra ailem duydu babam bir sene falan uğraştı benimle boşanmam için ama ben kesinlikle kabul etmedim. Neyse sonra babam baktı beni ikna edemiyor koydu beni kapının önüne. Eşimin yanına gittim allah razı olsun içimde kalmasın diye bana düğünümü yaptılar gelinliğimide giydim ama malesef ailemden hiç kimse yanımda yoktu. Eşim akraba olduğu için onların tarafı vardı. 4 sene oldu babam amcalarım dayılarım hiç kimse benimle konuşmuyor. Annemlede gizli saklı konuşuyorum :( benden sonra bi kardeşim daha doğdu şuan 1.5 yaşında beni tanımıyor bile :( babamı nasıl ikna edecez bizimle barışması için bilmiyorum.
Çok uzun oldu kusura bakmayın