0 oy
607 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,014 puan) tarafından
Bir buçuk yaşında oğlum var aşırı yaramaz herkes bilir hergun yemegimi yapıyor um buna rağmen .bugün tantuni salata ayran çorba yaptım eşim eve geldi iftar geçti sonra geldi sesimi çıkarmadım bunu yemek dedi yemek yapmak istemiyorsun.bu arada hergun farklı kaç çeşit yapıyorum zaten siz olsanız ne söylersiniz zaten kaç ay ailemde kalmıştım boşanma aşamasında gelmistik 1 aydır faln evimdeyim siz olsanız ne dersiniz tşkler simdiden

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ben şunu demek isterdim senin bu mu yemek dediğin ve burun kıvırıp beğenmediğin iki lokmaya ihtiyacı olan okadar yoksul varki önündekine şükretmeyen aza kanaat etmeyen çoğu da bulamaz diye 

(13,381 puan) tarafından
Valla öyle ha sabahın köründe kalkıp tek uşakla iş yetiştiremiyorum, Allah sana kolaylık versin valla :)
(1,014 puan) tarafından
Aynn öyle çok doğru haklisin iz kizlar
tarafından
Nagi çoğu kalıyo inan bi kalkıyorum sabah bak bide 9 da erkenden çocukları doyurayım bezlerini açayım derken saat bi bakmışım 10 olmuş kahvaltı falan derken 12 buçuk çocuğu uyut falan uzun iş yani bugün heryeri silip süpüreyim diyorum ama bi bakıyorum akşam olmuş geçecek de daha çok var çok
(13,381 puan) tarafından
Annem 3 çocuk büyüttü yoklukta bir de ondan biliyorum çilesini rahimem. Benim eşim aşırı titiz kendi de yapar sağolsun ama o yaparken sen de duramıyorsun. Bu kez akşam oluyor hiç oturmamış oluyorum ben. Senin en büyük işin evlatlar zaten gerisini boşver
tarafından
Öyle canım bunlarda gelip geçici
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen yapsa görelim saray sofrasını derdim
(1,014 puan) tarafından
amaç yemek değil sadece bahane çocuğum için döndüm donmeseydim keske
tarafından
Çocuk için dönülmez kuzum ya böyle bir ortamda büyümesindense ayrı olmak daha iyi
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm öyle zaten bahane gezip beni kacirtmaya çalışıyor kendi m gideyim
tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim
(1,014 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm amin
+1 oy
(4,292 puan) tarafından
Umdugunu değil bulduğunu yiyeceksin derdim
(1,014 puan) tarafından
Öyle cnm valla
+1 oy
(3,854 puan) tarafından
esler anlayis gostermeli yemek olmasa da evde. orucsa isteyen tutuyor kendine tutuyor yani. 
(1,014 puan) tarafından
Aynn cnm yok bununki bahane beni sevmiyor akrabayiz çocuk için tekrar baristirdilar bizi birde nafaka vermesin diye barıştık böyle kavgayla gidiyor evlilik ilk defa dün çiçek aldı hatasını anladı artık iyi olur dedim her seferinde çocuk için dayanıyor um
(3,854 puan) tarafından
cocuk için dayanma canim. benim annem keşke dayanmasaydi bizim için diyorum hep.
(1,014 puan) tarafından
Bu yani en basit çok şeyler varda eski hesabımda yazmıştım sonra hesabı kaybettim şifremi.herseferinde bu sefer düzelir iyi olur diye umud ediyorum
+1 oy
tarafından
Ben sadece çorba versem gene ne zahmet ettin der vallahi 

Ömrümde böyle terbieysilik görmedim daha ne olacak yemekte misler gibi vallahi yeri geliyor diyorum git disarda ye evde yapmadım 
(1,014 puan) tarafından
Allh razı olsun öyle olmalı eşler cnm bu bahane ediyor 5 yıllık evliyim ne olaylar oldu baya uzun süre ailemde kaldım akrabayiz ve küçük bir çocuğum var onun için geldim belki düzelmişti diye yoktan kavga cikariyor
+1 oy
(6,198 puan) tarafından
Ne mi derim?Ananin evine yallah derim
(1,014 puan) tarafından
Valla onu hakediyor cnm ses etmiyorum hiç birşeye ondan tepeme cikmis bagsne geziyor
+1 oy
(5,569 puan) tarafından
Bunu bulduğuna şükür et . Bunu bulamayanlar da var 
(1,014 puan) tarafından
Onunki bahane cnm aynn
+1 oy
tarafından
Eve ne alıyorsan onu pisiririm bu aldığın buda yemek senin burun kivirdi gün yemeği yemek için ağlayan bebeler dolu heryer derdim zıkkım yiyesice
(1,014 puan) tarafından
Çok doğru cnm bahane geziyor sadece bu
+1 oy
(9,639 puan) tarafından
Tamam askim yarin da sen hazirla yiyelim derdim
(1,014 puan) tarafından
Başka isteğin varmı derdi bana cnm bu degisik biri ama güzel bir bakış açısı sakin olmak için:)
0 oy
tarafından
Kocanin soyu sultanligami dayanıyo acaba padisah soyundanmi gelmisde o yaptigin yemekleri yemekten saymiyo
(1,014 puan) tarafından
Amin cnm zaten böyle gitmez gittiği yere kadar akrabayiz ikinci derece olay çıkmasın diye yaşanır dedim döndüm kendim ve çocuğum harcanıyor bu sefer
tarafından
Eger kararin kesinse canim uzatma bence evladin icin
(1,014 puan) tarafından
Böyle devam ederse yoktan yere kavgaya mecbur öyle olur
tarafından
Hayirlisi hakkinda
(1,014 puan) tarafından
Allh razı olsun cnm amin
0 oy
tarafından
Allah aratsin derim ben 
(1,014 puan) tarafından
Yemek degilmi dedim bunlar zaten bilmiyorum cnm ne diyim
0 oy
(964 puan) tarafından
Zikkim koku ye derim diyorumda bisi dedimj
(1,014 puan) tarafından
Valla onu hakkediyor bahane sadece cnm
(964 puan) tarafından
Aynen oyle valla
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Tantuniye bumu yemek  dedi ne yiyor bu eşin senin paşa kavurmami 
(1,014 puan) tarafından
Evet cnm et tantuni çorba salata ayran bunu yemek diyor kavga çıkarmak için yapiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 136 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 192 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 454 göst.
0 oy
15 cevap 586 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu